Kursus afsluttet

Hatha yoga - let øvede

Hatha yoga er mødet mellem din styrke, din krop, dit sind og din sjæl i nuet. Dette hold er for dig, der vil prøve kræfter med Hatha yoga eller har brug for at arbejde lidt mere med de klassiske Hatha yoga stillinger, som du kender. Gennem fysiske stimulerende klassiske yogastillinger og ån­de­drætsø­vel­ser fører jeg dig sikkert og med kærlig hånd gennem din yogatime. Du starter rejsen med at opbygge koncentration, balance, fysisk styrke og smidighed og får både masseret dine indre organer og åbnet op for dine energibaner – Hatha yogaen arbejder med at tone hele dig og at give dig et generelt bedre velvære mentalt og fysisk. Du slutter på yogamåtten med en dejlig afspænding.

Kursusdetaljer

Tjørnehøjgård, Brøndbyvester Stræde 3, 2605 Brøndby
Torsdag, 18:00 - 19:50
66 lektioner, 33 mødegange
Torsdag 7. september, 2023
Hold nr.: 0723204731

6 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Dorte Ibsen

Jeg hedder Dorte og underviser i din evige kilde til nærvær og næring til krop og sind – Hatha yoga. Hatha yogaen arbejder med at tone hele dig og at give dig et generelt bedre velvære.
En rygsæk fuld af gaver
Mit fundament tager udgangspunkt i en af Danmarks grundigste yoga uddannelser hos Dansk Yogauddannelse med 800 timer på to år. Den har givet mig viden om yoga, åndedræt, anatomi og filosofi. En viden, jeg har givet videre til yogier og yoginier i min undervisning på mere end 1.000+ timer i regi af AOF, personale yoga og yoga studio samt min egne sommer yoga hold. Hen over tid har jeg deltaget i utallige workshops, som holder mig skarp på krop og sind. Særligt mere viden om De Fem Tibetanere, Psoas-musklen og kropsterapi har gjort indtryk på mig. Som menneske har jeg et positivt livssyn, der ser potentialet i mennesker på yogamåtten.

Salget er lukket

Kursus afsluttet