Venteliste

Hatha Yoga - Hensynstagende

Hatha yoga er en rolig og stimulerende fysisk og åndelig praksis, og er den mest udbredte og traditionelle form for yoga. Undervisningen er baseret på den gamle, klassiske Hatha yoga hvor der både vil være ån­de­drætsø­vel­ser, fysiske stillinger og afspænding.
Vi starter altid med Savasana der er en hvilestilling hvor kroppen får lov til at lande på måtten. Det er vigtigt at man ikke sammenligner sig med andre, da yoga kan udføres på mange forskellige måder og vores kroppe er forskellige både pga. det vi laver i vores hverdag og ren anatomisk.
Øvelserne er sat sammen så alle kan være med i det tempo/niveau de er på og der vil være en grundig gennemgang af hver øvelse og mulighed for at hjælpe den enkelte hvis der er særlige hensyn at tage. Der vil blive vist alternativer til alle stillinger, hvis der er elever der er udfordret og har brug for at lave øvelserne på en anden måde.

Undervisningen vil foregå i et roligt tempo og der vil også være indlagt flere omgange Savasana imellem de andre stillinger så kroppen kan slappe af og pulsen falde til ro inden den næste stilling.
Harmoni, ro og balance er grundtemaerne i Hatha yoga, og regelmæssig praksis medfører markant øget overskud og velbefindende både fysisk, åndeligt og mentalt. Det kan anbefales at give yogaen mulighed for at lande i krop og sind, for derefter at kunne finde det fulde udbytte af praksis så man vil kunne tage det med sig i sin hverdag.

Medbring måtte, tæppe og tøj du kan bevæge dig i.

BEMÆRK: at dette hold er et hensyntagende hold.
Du skal derfor ved tilmelding på dette hold udfylde en tro & love erklæring, som bekræfter dit behov for denne hensyntagende undervisning. Deltagelse på holdet kan ikke ske, hvis denne erklæring ikke bliver underskrevet.

Hvis du har yderligere spørgsmål, kan du kontakte aftenskolen på mail: aftenskole@csk.aof.dk eller tlf.: 92901080. Mandag-torsdag (10-12)

Hvis du vil tilmelde dig et hold mere end 14 dage efter start, kan du kontakte os på 92 90 10 80 eller aftenskole@csk.aof.dk for at få en reduceret pris.


Kursusdetaljer

Hedegårdskolen, Magleparken 8, 2750 Ballerup
Mandag, 17:00 - 18:30
16 lektioner, 8 mødegange
Mandag 2. september, 2024
Hold nr.: 0424204203

880 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Ann-Stina Brinkmann

880 kr./person

Tilmeld venteliste