Kursus afsluttet

Hatha yoga

Hensyntagende
Vi tager udgangspunkt i kroppen som en helhed, som vi vil gennemgå med enkle lette øvelser, hvor koncentration og åndedrættet indgår som en naturlig del.

Disse øvelser som både er styrkende og smidiggørende, og som løsner op i dybereliggende muskulaturer, bygger kroppen op og fremmer din kropforståelse, hvorved du finder tilbage til din egen indre ro og balance. Det er mere processen, end målet der er vigtigt, da det handler om at være til stede og derved føle, opleve og lære.

Yoga for kvinder og mænd i alle aldre.

Underviser: Lene Bjerring, tlf. 4059 3174.

Deltagere på hensyntagende hold, skal skrive under på en erklæring om funk­tions­ned­sæt­tel­se / fysisk skavank / sygdom (f.eks. gigt, rygproblemer eller lign) i forhold til det pågældende fag, der betyder, at deltageren ikke ville kunne have udbytte af undervisning på et tilsvarende alment hold med 12 eller flere deltagere. Underskriften er på tro og love, da det er deltagerens egen vurdering, der ligger til grund for, hvilket behov den enkelte har.

Kursusdetaljer

Kultur Kasernen, Kasernevej 43, 4300 Holbæk
Tirsdag, 09:00 - 10:30
36 lektioner, 18 mødegange
Tirsdag 6. februar, 2024
Hold nr.: 3624104024

0 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Lene Bjerring

Jeg er eksamineret Hatha-yogalærer hos Dansk YOGA i 1991 og har siden da undervist i yoga på fuld tid. Jeg er født i 1967 og opvokset med yoga.

Jeg underviser i alm. yoga, hensyntagende yoga samt yoga for gravide og ef­ter­fød­sel­sy­o­ga.

Jeg deltager jævnligt i yogakurser og opfølgende workshops med internationale yogalærere.

Salget er lukket

Kursus afsluttet