Få pladser

Hatha yoga Flow

Hatha Yoga (blid flow)    Hensyntagende
Har du overvejet, om du skal med til yoga? Måske har du aldrig prøvet det før. Så er yoga hos mig, måske noget for dig. Max. 8 deltagere på holdet.
Jeg tilbyder yoga, hvor du får mulighed for at få kontakt til din krop og vejrtrækning (noget vi har en tendens til at forsømme i hverdagen)
Vi bevæger hele kroppen igennem og får løsnet op for ømme og spændte led og muskler, og samtidigt styrker vi kroppen og balancen. Vi har særlig fokus på vejrtrækningen, som hjælper os til at berolige nervesystemet og til at udføre øvelserne. Vi starter med ån­de­drætsø­vel­ser og slutter med liggende afspænding.
Yogaen kræver ikke andre forudsætninger end at du har lyst til at gøre noget godt for dig selv. Du kan sagtens være med, selvom du har lidt småskavanker og er nybegynder eller let øvet, da tempoet er relativt langsomt og øvelserne enkle.
Er du tvivl om det er det rigtige hold for dig, eller har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 27592192 eller mail: yogapitstop@gmail.com  ( Husk yogamåtte skal medbringes)
Du kan også læse mere om Hatha Yoga og mig på https://yogapitstop.dk

Kursusdetaljer

Yogalokale v/Jette Lund , Skovdalsvej 4 A , 8300 Odder
Mandag, 17:30 - 19:00
28 lektioner, 14 mødegange
Mandag 2. september, 2024
Hold nr.: 6324204708

1.560 kr./person

1 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Sonja Top

1.560 kr./person

Tilmeld kursus