Hatha Yoga

I denne yogatime tager vi udgangspunkt i Hatha yogaen med sin rolige tilgang. Her arbejder vi nogle gange aktivt med vores styrke og balance, andre gange blidt med smidiggørelsen af kroppen og overgivelsen ind i stillingerne. Uanset så er fokus at give din krop, dit sind og din sjæl muligheden for at finde ro, så du kan mærke dig selv dybere på alle plan. Hatha yoga hos mig er nemlig meget mere end bare fysisk træning. Det er en rejse mod indre ro og selvforståelse. Jeg guider dig trygt igennem alle stillinger og hjælper dig der, hvor der er behov for det, så du går afslappet og opløftet hjem efter hver time.Kursusdetaljer

Yogahuset i Centrum, Tværgade 24, 8600 Silkeborg
Onsdag, 09:00 - 10:30
16 lektioner, 8 mødegange
Onsdag 23. oktober, 2024
Hold nr.: 7424204057

690 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Anette Denise Matelli

Jeg hedder Anette og jeg har undervist i yoga i snart 8 år – både fysiske hold og online – og jeg elsker det. For mig kan yogaen nemlig noget helt særligt – ja faktisk kan den være lidt af en gamechanger, når du giver dig hen til den.

Yogaen kan bl.a. hjælpe dig til at:
• skabe et godt fundament for din fysiske krop – både nu og i fremtiden
• mærke dig selv og dine grænser
• stå ved dig selv
• vælge til og fra med hjertet
• være blid ved dig selv
• være kærlig overfor dig selv

For mig har yogaen været en kæmpe hjælp til lige præcis det. På min rejse fra at være gået ned med stress, ikke at kunne sige nej i frygt for, hvad andre ville tænke, eller hvad konsekvensen ville være, og at være kæmpe peoplepleaser til at have rykket mig til et meget sundere sted, hvor jeg meget tydeligere mærker mig selv og mine grænser, og i langt højere grad træffer beslutninger ud fra, hvad der er godt for mig.

Og derfor elsker jeg også at undervise i Hatha yoga. At give den mulighed videre. At skabe det rum til dig, hvor du kan arbejde med din krop på en nærende måde og samtidig dykke dybere ind i dig selv og mærke dig. Så du kan være tro mod dig selv og vælge det til, som du ønsker dig og drømmer om.

690 kr./person

Tilmeld kursus