Efterfødsels yoga

Til dig der ønsker, at mærke og genskabe forbindelsen til din krop efter fødslen.

Til ef­ter­fød­sel­sy­o­ga vil der være fokus på, at give dig en følelse af samling igen, en mulighed for at vende tilbage til din krop, en ny krop vel at mærke.

Yogaklasserne er sammensatte på en måde, så der tages hensyn til kvindekroppen, som lige har været igennem en vild transformation i graviditet og fødsel.

​Til ef­ter­fød­sel­sy­o­ga vil vi bl.a. have fokus på grounding, åndedræt, fysiologisk funktionel træning og aktivering af bækken og bækkenbund, vækkelse af ben og baller, bevidst vejrtrækning, skånsomme maveøvelser, der tager hensyn til evt. Delte mavemuskler mm.

Jeg vil også guide dig ind i selvkærlige og selv­for­bin­den­de meditationer.

Du kan starte til ef­ter­fød­sel­sy­o­ga tidligst 6 uger efter fødslen. Og din baby er selvfølgelig velkommen. Her er plads til både amning, flaskegivning, bleskift, gråd og grin.

Både du og din baby er velkommen med hvad end der bevæger sig i jer.

Jeg har en grundig anatomisk og fysiologisk viden, så alt hvad jeg vil guide jer igennem kan tilpasses jeres evt. Fysiske udfordringer.

Jeg glæder mig til at bevæge mig sammen med dig.

Om Sofia:
Sofia er uddannet Psykomotorisk terapeut med speciale i den tidlige tilknytning og med overbygning i behandling af gravide og babyer. Så er hun uddannet gravid og efterfødsels yogalære og i gang med en uddannelse til aware parenting rådgiver (forældre rådgiver)

Sofia brænder dybt for arbejdet med den tidlige tilknytning, moderskabet og understøttelse af børns emotionelle, psykiske og motoriske udvikling.


Kursusdetaljer

Det gamle posthus, Jernbaneplads 1, 4300 Holbæk
Torsdag, 10:45 - 11:45
9 lektioner, 6 mødegange
Torsdag 4. januar, 2024
Holdnr.: 3624104010
Holbæk Kultur & Fritid

390 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Sofia Guldbrandsen

390 kr./person

Tilmeld kursus