Blid Hatha Yoga 50+

Yoga undervisningen tager afsæt i blid Hatha yoga. Vi arbejder med åndedrættet, skønne stræk, balance, opbygning af styrke, kropslig forståelse og afslutter selvfølgelig med en dejlig lang afspænding.
Der skabes et trygt yogarum for dig, hvor der lægges vægt på at du føres grundigt ind i, gennem og ud af øvelser og stillinger med fokus på, at du tilgodeser netop din krops forudsætninger og behov, at øvelserne tilpasses dig og ikke omvendt.

Underviser er eksamineret yogalærer fra Dansk Yogas 2-årige yo­galæ­rer­ud­dan­nel­se med speciale i at undervise differentieret, så alle kan være med. Herudover har underviser en baggrund som lærer i Ale­xan­der­tek­nik, ergoterapeut samt sundhedsfaglig kan­di­da­tud­dan­nel­se.

Medbring: tæppe til afspændingen.

Kursusdetaljer

AOF Rødovre 61, Højnæsvej 61 stuen, 2610 Rødovre
Fredag, 09:30 - 11:00
36 lektioner, 18 mødegange
Fredag 2. februar, 2024
Hold nr.: 7224104749

1.980 kr./person

4 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Berit Kambskard

Berit er uddannet som lærer i Ale­xan­der­tek­nik gennem den 3-årige fuld­tids­ud­dan­nel­se hos The Constructive Teaching Centre i London. Hun har 19 års erfaring med undervisning i Ale­xan­der­tek­nik, primært i London, gennem privat praksis, på Ale­xan­der­tek­nik læ­rer­ud­dan­nel­sen samt i aftenskole regi. Derudover er Berit uddannet som ergoterapeut BSc OT(Hons) fra Brunel University London, sundhedsfaglig kandidat Cand.scient.san fra Syddansk Universitet samt yogalærer uddannet fra Dansk Yogas 2-årige uddannelse i København.

1.980 kr./person

Tilmeld kursus