Få pladser

Balance og Ro i din Krop - blid yoga, styrkende træning, afspænding og meditation

BALANCE OG RO I DIN KROP - enkel og blid kropstræning til styrke, smidighed og velvære i krop og sind.   

Trænger din krop til et kærligt løft, dine muskler til at blive smidiggjort, styrket og afspændt. Dine tanker til ro og din energi til et boost. Da er denne særlige  træningsform noget for dig. En form jeg har fundet frem til gennem mange år som underviser og kropsterapeut – for dig der værdsætter en rolig og blid træning med fokus på kropsnærvær.   

 

 

Når du kommer ned i kroppen får tankerne ro. Spændinger, stivhed, smerter, gamle skader, uro, hovedpine, søvnløshed, tankemylder og stress vil blive mødt, og du mærker, hvad du og din krop har brug for.   Med træningen opbygges styrke og smidighed omkring dine led. Du vil opnå bedre balance og kroppens evne til at hele sig selv styrkes.  

 

Vi starter træningen med en guidet meditation til ro og nærvær i kroppen. Dette betyder meget for din evne til at mærke kroppens grænser og formåen og er et lille reset mange nyder.
 
Derefter arbejdes blidt og roligt med øvelser, stræk, kropsnærvær og åndedræt, enkel krydstræning og igangsætning af lymfesystemet.   Øvelserne er med inspiration fra yoga og blid pilates og med særligt fokus på psoasmusklen, vagusnerven, skuldre, nakke og fodled. Træningen ledsages af behagelig musik - og der er plads til smil, grin og en snak.

Du får et lille program tilsendt med øvelser, du kan lave derhjemme efter behov. Du får også adgang til lukket facebookgruppe med videoer af min undervisning.

Små hold

 

Rar stemning

 

Plads til DIG

Medbring: håndklæde til at ligge på samt drikkedunk. Evt trøje og sokker til den guidede meditation.   Kom med – du får det så godt !
 
NB! Vil du se om træningen er noget for dig, er der mulighed for prøvetime på eksisterende hold efter aftale! Book direkte hos Katrine, 25333611.
 
Se mere på www.sangog­kro­p­ste­ra­pi.dk  

 

Kursusdetaljer

AOF Huset, Hunderupvej 103, 5230 Odense M
Torsdag, 10:30 - 12:00
34 lektioner, 17 mødegange
Torsdag 1. februar, 2024
Holdnr.: 6424104922
AOF Center Odense

1.530 kr./person

1 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Katrine Dyrehauge Roos

Jeg er uddannet sanger og Totum Kropsterapeut. Min viden og erfaring som kropsterapeut bruger jeg både som underviser og som behandler. Se mere på min hjemmeside: www.sangog­kro­p­ste­ra­pi.dk

1.530 kr./person

Tilmeld kursus