Få pladser

3 i 1 yoga: Yin, Kundalini og Hatha

På dette hold dykker vi ned i 3 forskellige slags yoga: Yin yoga, Kundalini yoga og Hatha yoga. Centrale ord på dette hold er: healing, livsglæde, og balance.
Vi fokuserer på én yogaform ad gangen.  Du oplever således rejsen og for­skel­lig­he­den i yogaudtryk med både mere aktive og mere passive yogaformer. Og du møder 2 forskellige undervisere – Anne-Marie og Helene, som underviser på skift.

Hatha yoga
Hatha yoga er klassisk yoga, som skaber balance. Vi arbejder med yogastillinger (asanas), nærvær (mindfulness), ån­de­drætsø­vel­ser (pranayama) og afslapning, herunder yoga nidra, en liggende meditation. Vi laver både øvelser, der får pulsen op, og øvelser, der giver ro.

Kundalini yoga
Kundalini yoga (livsglædens yoga) – er en dynamisk og energisk yogaform med et traditionelt udtryk. Vi arbejder med programmer, kriya, som har et bestemt fokus. Ud over yogastillinger og ån­de­drætsø­vel­ser møder du b.la.: mantra, meditation og understøttende kundalini-musik. Vi laver afspænding til gong.
Kundalini yoga har et mere traditionelt/spirituelt udtryk. Med denne yogaform bryder vi igennem vores begrænsninger og kommer tilbage til vores egen kerne.

Yin yoga
Yin yoga er yoga for dyb afslapning og ro, en passiv yogaform, som får dit nervesystem ned i gear. Du vil møde lange dybe stræk og en meditativ tilgang til yoga. Yin yoga påvirker krop og sind og stimulerer meridianbaner, frigør blokeringer og øger ro.
Dine undervisere er: Anne-Marie Brummerstedt og Helene Lysekilde. Holdet foregår hos Indre ro i Skt Jørgens gade i smukke lokaler. 
Læs mere om hold hos Indre ro.

https://indrero-odense.dk/praktisk/praktiskyoga/


Kursusdetaljer

Indre Ro, Skt. Jørgens Gade 119, st., 5000 Odense C
Mandag, 19:00 - 20:45
34 lektioner, 15 mødegange
Mandag 28. august, 2023
Holdnr.: 6423204158
AOF Center Odense

1.820 kr./person

1 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Anne-Marie Brummerstedt

1.820 kr./person

Tilmeld kursus