Venteliste

Qi Gong for alle

Disse langsomme, bløde og balletagtige bevægelser i Tai Chi Qigong er godt for helbredet og kan styrke ens koncentration, koordination, balance, åndedræt, kredsløb, smidighed, styrker muskler, sener, led samt knoglemarv – det vil sige – det er specielt godt for kvinder, da det er med til at forbygge knogleskørhed.

Tai Chi Qigong har vist sig at have en god effekt på næsten alle skavanker lige fra stress, gigt, hovedpine, astma, piskesmæld, højt blodtryk til dårlig eller svag ryg, knæproblemer, kredsløbs forstyrrelser og ens sundhed som helhed både fysisk og psykisk.

Øvelserne udføres på en måde så “meridianerne” (energibanerne) altid holdes åbne. Meridianerne er de energibaner, der dækker hele kroppen, som et stort elektrisk net, der forsyner alle dele af kroppen med “chi”(energi). Mange af Østens alternative be­hand­lings­for­mer, bl.a. akupunktur og zoneterapi, er bygget op om disse meridianer.

Over en længere periode vil cen­tral­ner­ve­sy­ste­met blive stimuleret af den rolige tilstand og den dybe koncentration, som er et resultat af at udføre bevægelserne i Tai Chi Qigong. Dette tjener til at forbedre tilstanden af alle organerne i kroppen, da deres funktioner afhænger meget af et sundt cen­tral­ner­ve­sy­stem.

Den beroligende effekt som Tai Chi Qigong øvelserne giver udøverne, er velkendt i de asiatiske kampkunst kredse. I diverse Kinesiske templer blev Qigong øvelserne bl.a. brugt som en del af munkenes kampkunst grundtræning for at give udøverne den mentale indre ro, som er nødvendig, hvis man vil opnå evnen til at være tilstede i nuet.

Kursusdetaljer

Christensen Coaching & Mindful, Tranåvej 14, 9300 Sæby
Mandag, 10:30 - 12:00
20 lektioner, 10 mødegange
Mandag 26. februar, 2024
Holdnr.: 1824104003
Frederikshavn

880 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Jette Caludann Nielsen

Jette er in­struk­tør­ud­dan­net i Vejle hos Tai Chi mester Sifu Torben Rif - Pracitical Tai Chi Chuan Danmark. Hun har boet 18 år i udlandet. Guide i Spanien, Grækenland og de seneste 15 år i Norge som key account manager og drstrikstchef.
VUC psykologi i 2 år og nu underviser hos AOF, træningscenter og private arrangementer.

880 kr./person

Tilmeld venteliste