Yoga for Mænd: Styrk kroppen, Styrk sindet

Yoga er ikke kun for kvinder - det er også en fantastisk praksis for mænd! Mænd kan nyde de mange fordele ved yoga, herunder øget styrke, smidighed og mental klarhed. Yoga kan hjælpe med at mindske stress og fremme generelt velvære.
På et yogahold til mænd kan du forvente en blanding af styrkende øvelser, smi­dig­hed­s­ø­vel­ser og ån­de­drætsø­vel­ser, der er skræddersyet til at imødekomme mænds unikke fysiske og mentale behov. Du behøver ikke at være ekstremt fleksibel eller spirituel for at få gavn af yoga - det handler om at opdage din egen styrke og finde balance i krop og sind.
Uanset om du er nybegynder eller erfaren, er der et yogahold til mænd for dig. Så giv det en chance, og oplev de fantastiske fordele ved yoga.

v/yoga- og mind­ful­l­nes­sin­struk­tør Eva Fraenkel

For dig med hel­breds­mæs­si­ge problemer eller mindre handicaps.

.Armbånd som er adgang til svømmehallen, udleveres ved sæsonstart i billetsalget. Overtøj og tasker skal lægges i skab i om­klæd­nings­rum­met. Bad kan benyttes efter undervisningen.

Kursusdetaljer

Greve Svømmehal, Jørgen Bachs Plads 1, 2670 Greve
Onsdag, 14:30 - 15:45
37,5 lektioner, 25 mødegange
Onsdag 4. september, 2024
Hold nr.: 2524204661

1.670 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Eva Fraenkel

Uddannet af­spæn­dings­pæ­da­gog, biopat, er­næ­rings­te­ra­pe­ut og sygeplejerske. Eva er også yoga- og mind­fuld­nes­sin­struk­tør. Eva er selvfølgelig også uddannet vok­se­nun­der­vi­ser.

1.670 kr./person

Tilmeld kursus