TaiChi Relaxation og Sheng Zhen Meditation - i ro og bevægelse

Har du brug for at kunne slappe af og opnå indre ro? Kunne du tænke dig at styrke, løsne og smidiggøre din krop med enkle gentagende bevægelser og kærlig selvomsorg?
Har du brug for blid træning, der tager hensyn til din krops specifikke behov? Ønsker du at lære at meditere?

Vi starter forløbet med at lære TaiChi Relaxation, som består af 9 basisøvelser, som relaterer til relevante aku­punk­tur­punk­ter, har en afbalancerende virkning på helbredet. Tai Chi Relaxation fungerer som en brobygger til Sheng Zhen Qi Gong og meditation i ro og bevægelse, som består af 18 serier af elegante og gentagende be­væ­gel­ses­for­løb, der hver især styrker krop og sind og kan foregå enten siddende, stående eller liggende.
TaiChi relaxation og Sheng Zhen - meditation i ro og bevægelse er begge funderet i TaiChi som er en gammel kinesisk træningsform, der fremmer ener­gi­strøm­me­ne i kroppens meridianbaner.
TaiChi Relaxation og Sheng Zhen er træning med kærlighed og selvomsorg. Gradvist udvider og fordyber vi den fysiske træning, forankrer sindet i bevægelserne og du lærer at finde ro og meditere. Når du slapper af og åbner dit sind, har det en positiv effekt på livsenergien/Qi, som nemmere kan strømme igennem dig. Regelmæssig træning har en dyb afstressende, rensende og styrkende effekt på både krop og sind.

Bevægelserne kan udføres stående, siddende og liggende og vi afslutter altid med en guidet afspændende meditation.

Kom i løstsiddende tøj og husk et tæppe eller flad pude at sidde på, samt en flaske vand.
Underviseren Kitte Witting har undervist i Sheng Zhen-systemet siden 2013 og er uddannet og certificeret lærer i TaiChi - relaxation og Sheng Zhen- Qi Gong og meditation hos Master Li Junfeng og Teacher Li Jing: www.shengzhen.org

Kurset er for alle.

Kursusdetaljer

Anne Trolle skolen, Kirkevej 29, 5464 Brenderup Fyn
Tirsdag, 19:00 - 20:30
16 lektioner, 8 mødegange
Tirsdag 5. marts, 2024
Hold nr.: 5723102097

800 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Kitte Witting

Certificeret Sheng Zhen-lærer Kitte Witting, født 1963.
Jeg er oprindeligt uddannet i Cand. Phil. i Nordiske Sprog og Litteratur og har arbejdet med kommunikation, undervisning og projektledelse de sidste 25 år.
Da jeg selv måtte helt ned med stress “genopdagede” jeg den kinesiske traditionelle medicin, som jeg allerede havde fordybet mig i, da jeg var ung.
Jeg har nu undervist i Sheng Zhen i 10  år og blev certificeret i 2015.

800 kr./person

Tilmeld kursus