Få pladser

Tai-chi og Qi gong - Præstø

Taichi Qigong - er Østens svar på meditation, bevægelse, fitness, selvforsvar og styrkelse af sundheden og livsenergien – altså hele pakken samtidig.


Du får træning i Tai Chi Chuan, Qi Gong, Nei Gong, ån­de­dræt­stræ­ning og meditation. Al træning foregår stående, som du går og står. Ingen speciel påklædning, ingen redskaber, ingen vægte eller træ­nings­e­la­stik­ker – du har det hele i din krop.


Tai Chi bygger på et spirituelt fundament med rod i Traditionel Kinesisk Medicin og kinesiske filosofi ”Taoismen” og kendes måske bedst for sin form, der udføres i slowmotion som en slags dans. Tai Chi er både sund­heds­fore­byg­gen­de og healende træning og kampkunst på samme tid.

Alle bevægelser kan anvendes som selvforsvar – og skaber balance mellem krop og sind, der styrker åndedrættet, livsenergien (qi) og aktiverer kroppens indre apotek og kraftværk. Tai Chi forebygger stress, styrker balancen og sindet, gi’r ro og afslapning i kroppen og betragtes som meditation i bevægelse.

Kurset er for alle – begyndere og øvede.

Gratis prøvetime i ugen før kursusstart.


Underviser: Carsten Wang Jørgensen, der har mere end 45 års erfaring i japansk og kinesisk kampkunst. For yderligere spørgsmål kontakt Carsten på 6160 3405.

Kursusdetaljer

Aktivitetshuset Bernhard, Adelgade 41, 4720 Præstø
Torsdag, 18:00 - 19:40
24 lektioner, 12 mødegange
Torsdag 1. februar, 2024
Hold nr.: 9424104066

650 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Carsten Wang Jørgensen

650 kr./person

Tilmeld kursus