Sheng Zhen og Qigong - et weekend workshopSheng Zhen og Qi Gong – en weekend workshop                   7624104026

Kunne du tænke dig at gå til Sheng Zhen og Qi Gong?


Du har nu en unik mulighed for at prøve en afstressende weekend med denne meget smukke og helsebringende træningsform for både krop og sjæl.


Sheng Zhen er i familie med Qi Gong og mindfulness. Friheden fra det travle sind og at åbne hjertet for universel kærlighed, glæde og samhørighed er centralt.


Du får prøvet både stående og siddende bevægelse og meditation, og der vil indgå lette Qi Gong øvelser, som f.eks. Qi-massage. Sheng Zhen styrker, smidiggør og koordinerer hele kroppen, og træningen kan forebygge knogleskørhed og lindre ledsmerter. Du aktiverer din jord­for­bin­del­se, øver balance, styrker din livsenergi/Qi, blodkredsløbet og immunforsvaret.


Vi afslutter hver mødegang med liggende dyb­de­af­spæn­ding/selvhealing.


På længere sigt kan træning i Sheng Zhen lede til en dyb kontakt med indre fred, opløftelse og en følelse af at være i et naturligt flow og leve i harmoni med hele universet.


Glæd dig til denne spændende workshop. Kom i løstsiddende tøj, husk egen yogamåtte, et tæppe/pude og en flaske vand. Medbring gerne egen me­di­ta­tions­pu­de og kaffe/te.


Lørdag+søndag kl. 10-13

8-9/6Kursusdetaljer

1 - AOF Skive, Hjalmar Kjems Allé 4, Skive, 7800 Skive
Lørdag, 10:00 - 13:00
Søndag, 10:00 - 13:00
8 lektioner, 2 mødegange
Lørdag 8. juni, 2024
Holdnr.: 7624104026
Skive

495 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Birgitta-Maria Lohse

495 kr./person

Tilmeld kursus