Sheng Zhen og Qigong

Sheng Zhen og Qi Gong

Vil du arbejde med smukke, helsebringende bevægelser og meditation, der åbner dit hjerte?


Sheng Zhenbetyder ubetinget kærlighed. Det centrale er at åbne sig fø­lel­ses­mæs­sigt for hjertets visdom i bevægelse og meditation. Denne form for træning kan lede til en dybere forståelse af samhørighed og nære et ønske om at leve i fred og harmoni med hele skabelsen.     


I Sheng Zhen lærer du at slappe af og give slip på bekymringer. Træningen bygger på TCM, Wushu og hjertets visdom, og vi vil arbejde med både stående og siddende be­væ­gel­ses­for­mer og stille meditation. Du træner styrke, smidighed, koordination og balance.


Sheng Zhen understøtter hjertets funktion og glæde, og det har en positiv effekt på dit energiniveau, blodkredsløb og immunforsvar.  Træningen kan virke både forebyggende, smerte­lin­dren­de og helbredende.


Der vil indgå Qi Gong øvelser, f.eks. Qi-massage, og vi afslutter hver gang med liggende dyb­de­af­spæn­ding/selvhealing.


Mød op i løst siddende tøj. Medbring egen yogamåtte, tæppe/pude, en flaske vand og evt. me­di­ta­tions­pu­de.


 Birgitta-Maria er uddannet Qi Gong-lærer med videregående studier til lærer i Sheng Zhen Meditation i bevægelse og stilhed hos Master Li Junfeng og Teacher Jing. Besøg www.shengzhen.orgfor mere information.


Mandag 18.30-20 = 2 lektioner

16/9-18/11 = 9 gange

Kursusdetaljer

1 - AOF Skive, Hjalmar Kjems Allé 4, Skive, 7800 Skive
Mandag, 18:30 - 20:15
20,97 lektioner, 9 mødegange
Mandag 16. september, 2024
Hold nr.: 7624204028

850 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Birgitta-Maria Lohse

850 kr./person

Tilmeld kursus