Kursus afsluttet

Qigong - workshop

Oplev Qi Gong med denne udfordrende 3-timers workshop

Taiji Stokke Qigong også kaldet Taiji Yangsheng Zhang

Qi Gong er meditation i bevægelse og har en trans­for­me­ren­de effekt både på din krop og dit sind. Lær hvordan du ved hjælp af dette udfordrende Qi Gong sæt kan strække og smidiggøre ryg, nakke og skuldre samtidig med, at du forener bevægelse med åndedræt og sind.

Qi Gong udtales “tji gång” og der er slet ikke noget mystisk ved denne kinesiske og naturlige form for træning og kultivering af krop og sind. Det er simpelt og lige til. Qi Gong arbejder med tre justeringer og jeg vil introducere dig til dem alle tre i løbet af workshoppen.

- Kroppen i bevægelse
- Åndedrættet
- Sindet, der guider din vitale energi – Qi

Bevægelserne er langsomme, blide og yndefulde og udføres som udgangspunkt stående, forenet med åndedrættet og sindet. Dit nervesystem vil elske det!

Indholdet på workshoppen:
Opvarmning med blide bevægelser hvor kroppens energi vækkes. Jeg vil tage dig igennem fire faser i kultiveringen af din vitale energi, hvor du kan opdage, guide, harmonisere og forsegle din energi.

Udbytte:
Flowet af energien i din krop øges og kommer i bedre balance, det vil føles som indre ro og harmoni både på det kropslige og det mentale plan. Det betyder, at du bliver mere afslappet samtidig med, at du føler dig mere vågen og klar. Du vil desuden få smidiggjort ryg, nakke og skuldre på en ny måde. Qigong træning i fællesskab giver også et fælles energi flow.

Hvem kan deltage:
Taiji Stokke Qigong er et lidt udfordrende qi gong sæt, der foregår stående. Du behøver ikke at vide noget om eller kende qi gong, men det er en fordel at du kan stå og bevæge dig. Workshoppen varer 3 timer inklusiv nogle korte pauser.

Bemærk: Ingen forudgående erfaring nødvendig. Kom i behageligt tøj og evt. indendørs træningssko. Jeg har stokke med til alle.

Undervisere:
Majken Nørskov Petersen – erfaren udøver og certificeret Qigong-underviser og Mindfulness-instruktør.

Kursusdetaljer

Fjordsgade Foreningshus, N. J. Fjords Gade 2, 8000 Aarhus C
Lørdag, 10:00 - 13:00
4 lektioner, 1 mødegang
Lørdag 6. april, 2024
Hold nr.: 9824104002

0 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Majken Nørskov Petersen

Jeg er uddannet instruktør i Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR) fra Dansk Center for Mindfulness, Århus Universitet og Qigong instruktør fra Danish Health Qigong Federation. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

Salget er lukket

Kursus afsluttet