Qigong for begyndere

Velkommen til dette Qigong-hold, der er ideelt for begyndere!

Dette er en invitation til at udforske den ældgamle praksis, Qigong, hvor bevægelse, åndedræt og opmærksomhed smelter sammen i et flow, hvilket giver ro og balance i både krop og sind. Vi tager os tid til at fordybe os i de enkelte bevægelser, så du kan føle dig godt hjemme.

Vi vil udforske Taiji Qigong 18 Formen, også kendt som Shibashi på kinesisk - et flow af 18 bevægelser for både krop og sind. Disse blide, yndefulde bevægelser inviterer dig til fordybelse i øjeblikket, forbinde dig med dit åndedræt og lade din indre energi, din Qi, flyde frit. Øvelserne er let tilgængelige og har en beroligende og afbalancerende effekt på både krop og sind.

Formen hjælper med at opbygge en god kropsholdning og balance. Flere af bevægelserne inviterer dig til at forbinde dig til naturen i form af himlen, skyerne, regnbuen, bølger og månen, hvilket hjælper til forståelsen af øvelserne og giver et smil på læben.

På dette hold vil vi arbejde med de tre justeringer i Qigong-praksis:
- Kroppen i bevægelse
- Åndedrættet
- Sindet, der guider din vitale energi – Qi

Jeg vil desuden introducere dig for korte meditationer, der også er en del af Qigong.
Qigong både afbalancere og øger dit energiflow i kroppen, hvilket giver ro og harmoni både fysisk og mentalt. Dette vil gøre dig mere afslappet samtidig med, at du føler dig mere vågen og klar. Træningen i fællesskab vil også skabe et fælles energiflow, der styrker fællesskabet.

Alle er velkomne til at deltage! Taiji Qigong 18 Formen er let tilgængelig og derfor ideel for begyndere. Det er en fordel, hvis du kan stå og bevæge dig.

Bemærk: Kom i behageligt tøj og evt. indendørs træningssko.

Underviser:
Majken Nørskov Petersen - Erfaren udøver og certificeret Qigong-underviser og Mindfulness-instruktør. Du er velkommen til at kontakte Majken hvis du har spørgsmål på telefon 60449627

Kursusdetaljer

Fjordsgade Foreningshus, N. J. Fjords Gade 2, 8000 Aarhus C
Onsdag, 16:30 - 18:00
8 lektioner, 4 mødegange
Onsdag 17. april, 2024
Hold nr.: 9824104004

390 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Majken Nørskov Petersen

Jeg er uddannet instruktør i Mindfulness Baseret Stress Reduktion (MBSR) fra Dansk Center for Mindfulness, Århus Universitet og Qigong instruktør fra Danish Health Qigong Federation. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen!

390 kr./person

Tilmeld kursus