Kursus afsluttet

Qi Gong *

Når du udfører Qigong, som er meget blide og lette øvelser, kan du forvente mere ro i kroppen.
Du kan også forvente at få mere energi og overskud til dig selv og andre, samtidig med, at du bliver mere nærværende og kommer til stede i nuet.
 
Qigong er også meditation i bevægelse. Qi betyder energi, gong betyder pleje. Så gennem Qigong plejer vi vores energi.
Du vil ved hjælp af Qigong øvelserne opleve mere fokus i din hverdag, mere indre styrke til at klare hverdagen samt blive stærkere indefra og ud.
Du vil lære noget om energi, og hvordan vi ved hjælp af Qigong kan lægge mere energi på lager i kroppen via øvelserne.
 
Medbring gerne vand til undervisningen.


Om underviser:
Jeg er uddannet sygeplejerske og alternativ behandler som Zoneterapeut, kostvejleder, øreakupunktør, lydterapeut, mindset coach og ikke mindst Qigong instruktør. 
Som person har jeg altid elsket at bruge min krop, det har været gennem løb, styrketræning, Yoga og i de sidste mange år også Qigong. 
 
Derfor valgte jeg i 2015 at uddanne mig til Qigong instruktør, da jeg på egen krop erfarede, at dette var en meget blid og samtidig stærk form for bevægelse, samtidig med en energi tilførsel til hele kroppen, som giver så meget til den, der udfører disse blide med meget power fulde øvelser.
 
I dag vil jeg ikke undvære Qigong i mit daglige liv, det giver mig balance i både krop, sind og sjæl.
Det er i dag den træning, der gør at jeg har et stærkt immunforsvar, kan holde mit piskesmæld i ave, og finde ro med mig selv og verden omkring mig på trods af kæmpe forandringer her.
 
De kærligste Qigong hilsener 
Hanna Sofia Larsen

Kursusdetaljer

Tinghuset, Tinghusgade 3, 9400 Nørresundby
Tirsdag, 17:00 - 18:15
Tirsdag, 17:30 - 18:45
21 lektioner, 14 mødegange
Tirsdag 5. september, 2023
Holdnr.: 9723204004
Aalborg

2 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Hanna Sofia Larsen


Mit navn er Hanna Sofia.

Jeg har altid arbejdet med mennesker og sundhed. Som sygeplejerske, kostvejleder, zoneterapeut og chi gong og tai instruktør.  Jeg hjælper kvinder til at finde balance i livet og føle sig yngre med alderen. Efter selv at have dyrket chi gong i mange år valgte jeg at blive instruktør. I dag er chi gong en væsentlig del af min hverdag, og en måde at være i livet på. Her er jeg nærværende med mig selv, og det er herfra jeg navigerer i livet. Jeg elsker naturen og al dens skifte, og nyder den hver dag.

 

Samme kursus på andre tidspunkter

Salget er lukket

Kursus afsluttet