Qi Gong *

Når du tilmelder dig dette kursus, kan du forvente at få mere energi, overskud og ro i kroppen. Du bliver mere nærværende, sover bedre, trækker vejret bedre, og du vil lære at arbejde med din krop og dit sind på en helt ny og lækker måde. 
 
Din krop vil føles mere smidig, og du vil føle dig yngre og komme mere i balance. 
 
Du vil lære at respektere din krop, at lytte til din krop og blive bevidst om, hvor fantastisk den er, og hvor meget den kan fortælle, hvis bare vi lytter. 
 
Jeg glæder mig til at lære dig alt dette på en meget blid og nænsom måde. 
 
Qigong er nemlig meget blide bevægelser, som udføres i et meget langsomt tempo. Du kommer helt ned i gear. Qigong er meditation i bevægelse. 
 
Qigong kan udføres af alle. 

 

Kursusdetaljer

Tinghuset, Tinghusgade 3, 9400 Nørresundby
Onsdag, 17:00 - 18:30
26 lektioner, 13 mødegange
Onsdag 4. september, 2024
Hold nr.: 9724204022

1.274 kr./person

12 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Hanna Sofia Larsen


Mit navn er Hanna Sofia.

Jeg har altid arbejdet med mennesker og sundhed. Som sygeplejerske, kostvejleder, zoneterapeut og chi gong og tai instruktør.  Jeg hjælper kvinder til at finde balance i livet og føle sig yngre med alderen. Efter selv at have dyrket chi gong i mange år valgte jeg at blive instruktør. I dag er chi gong en væsentlig del af min hverdag, og en måde at være i livet på. Her er jeg nærværende med mig selv, og det er herfra jeg navigerer i livet. Jeg elsker naturen og al dens skifte, og nyder den hver dag.

 

1.274 kr./person

Tilmeld kursus