Qi Gong og Sheng Zhen - Hensyntagende

Har du nedsat be­væ­gel­ses­funk­tion og ønsker at styrke både krop og sind?

På dette hold vil du lære bilde Qi Gong-øvelser, kærlig selvomsorg og meditation for øget styrke, smidighed, livsenergi/Qi, afslappelse og indre ro. Holdet er også velegnet for dig med kroniske sygdomme eller stress.

Vi fokuserer på enkle fysiske bevægelser og selvmassage, for at skabe indre ro og forankring i kroppen. Du lærer at slappe af og åbne dit sind. Gradvist uddyber vi træningen, hvor du vil arbejde med koordination og balance. Qi Gong øger energi- og blodcir­ku­la­tio­nen i hele kroppen. Regelmæssig træning kan bidrage til at forebygge knogleskørhed, lindre ledsmerter, berolige nervesystemet, samt styrke lungerne og fordøjelsen. Kombineret med kærlig selvomsorg og meditation kan dette have en dybt afstressende, rensende og sund­heds­frem­men­de effekt. Du vil lære at give slip på negativitet og opnå øget glæde og positivitet, hvilket er gavnligt for både immunforsvaret og psyken.

Vi træner på små hold, og underviseren vil støtte dig i at tilpasse Qi Gong-øvelserne efter dine behov og individuelle kapacitet.

Qi Gong afholdes i Plantagehuset i Thisted.

Husk at møde op i løstsiddende tøj. Medbring egen yogamåtte, tæppe/pude og en flaske vand.

Underviser er uddannet Qi Gong-lærer med videregående studier til lærer i Sheng Zhen bevægelse og meditation hos Master Li Junfeng og Teacher Jing. Besøg www.shengzhen.org for mere information.

Kursusdetaljer

Plantagehuset, Plantagevej 18, 7700 Thisted
Onsdag, 11:00 - 12:30
24 lektioner, 12 mødegange
Onsdag 4. september, 2024
Hold nr.: 8524204002

1.176 kr./person

6 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Birgitta-Maria Lohse

Jeg er uddannet Qi Gong lærer hos Maria Zika med videre studier til lærer i Sheng Zhen Meditation og Bevægelse hos Master Li Junfeng og Teacher Jing. Se mere her: www.shengzhen.org

Siden 2006 har jeg undervist mange forskellige hold i både Qi Gong og yoga, herunder hensyntagende hold bl.a. for psykisk sårbare.

Mit arbejde er funderet i min egen sel­v­ud­vik­lings­pro­ces siden 1995 hos Dan Noltensmeier med træning i meditation, chakra- og energiarbejde, kropsterapi, kommunikation, samarbejde og healing.

Jeg er født og opvokset i Sverige, hvor jeg har beskæftiget mig meget med dans og en del yoga. Jeg er uddannet fol­ke­sko­le­læ­rer med speciale i dans og bevægelse i musikfaget.

Jeg lægger særlig vægt på glæden i at arbejde med krop og energi i bevægelse, friheden fra det travle sind, høj faglig kvalitet. Med respekt og venlighed vil jeg tilpasse undervisningen efter dit behov og individuelle kapacitet.

Qi Gong og yoga er både fysisk og psykisk/energetisk træning for krop, sind og sjæl. Jeg har en dyb følelse for og mangeårig erfaring med at varetage det holistiske perspektiv i træningen, og jeg ønsker at støtte dig i at opnå større helhed, sundhed og balance i både tanke, følelse og krop.

Du lærer at trække vejret mere optimalt og at aktivere egne selv­hel­bre­den­de kræfter, og på sigt vil du kunne opleve større velvære med mere energi, mindre stress og færre smerter. 

1.176 kr./person

Tilmeld kursus