Venteliste

Qi Gong og Sheng Zhen - Hensyntagende

 

 

Har du nedsat be­væ­gel­ses­funk­tion?
Kunne du tænke dig at få styrket både krop og sind?
Du vil lære bilde Qi Gong og Sheng Zhen-øvelser med kærlig selvomsorg og meditation for øget styrke, smidighed, energi, afslappelse og indre ro?
Holdet er også for dig med en kronisk sygdom, stress mm.


Vi tager udgangspunkt i enkle fysiske bevægelser og selvmassage, som stimulerer energi- og blodkredsløbet, og du træner at kunne mærke livskraften/Qi bevæge sig. Du lærer at slappe af og åbne dit sind uden travlhed. Gradvist udøger og fordyber vi træningen, du får mere ro og lærer at forankre dig i kroppen.


Qi Gong/Sheng Zhen styrker muskler og led, og kan på længere sigt lindre ledsmerter og forebygge knogleskørhed. Træningen kan modvirke træthed, forbedre din udholdenhed, balance og koordination. Kombinationen med kærlig selvomsorg og meditation kan have en dybt afstressende, rensende og helsebringende effekt.


Vi træner på små hold, og din underviser vil støtte dig i at tilpasse Qi Gong/Sheng Zhen-øvelserne efter dit behov og din individuelle kapacitet. Du kan lære at give slip på negativitet og opleve at blive mere glad og positiv, hvilket er godt både for immunforsvaret og din psyke.


Vi træner både stående, siddende og liggende.


Kom i løstsiddende tøj. Husk egen yogamåtte, tæppe/pude og en flaske vand.
Underviser er uddannet Qi Gong-lærer og lærer i Sheng Zhen bevægelse og meditation hos Master Li Junfeng og Teacher Jing: www.shengzhen.org

 

 

 

 

 

 

 

Kursusdetaljer

Plantagehuset, Plantagevej 18, 7700 Thisted
Onsdag, 09:15 - 10:45
30 lektioner, 15 mødegange
Onsdag 21. februar, 2024
Hold nr.: 8524104003

1.320 kr./person

0 ledige pladserTilmeld venteliste

Underviser

Birgitta-Maria Lohse

Jeg er uddannet Qi Gong lærer hos Maria Zika med videre studier til lærer i Sheng Zhen Meditation og Bevægelse hos Master Li Junfeng og Teacher Jing. Se mere her: www.shengzhen.org

Siden 2006 har jeg undervist mange forskellige hold i både Qi Gong og yoga, herunder hensyntagende hold bl.a. for psykisk sårbare.

Mit arbejde er funderet i min egen sel­v­ud­vik­lings­pro­ces siden 1995 hos Dan Noltensmeier med træning i meditation, chakra- og energiarbejde, kropsterapi, kommunikation, samarbejde og healing.

Jeg er født og opvokset i Sverige, hvor jeg har beskæftiget mig meget med dans og en del yoga. Jeg er uddannet fol­ke­sko­le­læ­rer med speciale i dans og bevægelse i musikfaget.

Jeg lægger særlig vægt på glæden i at arbejde med krop og energi i bevægelse, friheden fra det travle sind, høj faglig kvalitet. Med respekt og venlighed vil jeg tilpasse undervisningen efter dit behov og individuelle kapacitet.

Qi Gong og yoga er både fysisk og psykisk/energetisk træning for krop, sind og sjæl. Jeg har en dyb følelse for og mangeårig erfaring med at varetage det holistiske perspektiv i træningen, og jeg ønsker at støtte dig i at opnå større helhed, sundhed og balance i både tanke, følelse og krop.

Du lærer at trække vejret mere optimalt og at aktivere egne selv­hel­bre­den­de kræfter, og på sigt vil du kunne opleve større velvære med mere energi, mindre stress og færre smerter. 

1.320 kr./person

Tilmeld venteliste