Qi Gong og Sheng Zhen

Vil du arbejde med smukke, helsebringende bevægelser og meditation, der åbner dit hjerte?

Sheng Zhen betyder ubetinget kærlighed. Det centrale er at åbne sig fø­lel­ses­mæs­sigt for hjertets visdom i bevægelse og meditation. Denne form for træning kan lede til en dybere forståelse af samhørighed og nære et ønske om at leve i fred og harmoni med hele skabelsen.
 
I Sheng Zhen lærer du at slappe af og give slip på bekymringer. Træningen bygger på TCM, Wushu og hjertets visdom, og vi vil arbejde med både stående og siddende be­væ­gel­ses­for­mer og stille meditation. Du træner styrke, smidighed, koordination og balance.

Sheng Zhen understøtter hjertets funktion, og det gavner dit energiniveau, blodkredsløb og immunforsvar. Træningen kan virke både forebyggende, smerte­lin­dren­de og helbredende.

Der vil indgå Qi Gong-øvelser, f.eks. Qi-massage og vi afslutter hver gang med liggende dyb­de­af­spæn­ding/selvhealing.

Sheng Zhen undervisning afholdes i Plantagehuset i Thisted.

Husk at møde op i løstsiddende tøj. Medbring egen yogamåtte, tæppe/pude, en flaske vand og gerne egen me­di­ta­tions­pu­de.

Kursusdetaljer

Plantagehuset, Plantagevej 18, 7700 Thisted
Onsdag, 09:15 - 10:45
24 lektioner, 12 mødegange
Onsdag 4. september, 2024
Hold nr.: 8524204001

1.176 kr./person

9 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Birgitta-Maria Lohse

Jeg er uddannet Qi Gong lærer hos Maria Zika med videre studier til lærer i Sheng Zhen Meditation og Bevægelse hos Master Li Junfeng og Teacher Jing. Se mere her: www.shengzhen.org

Siden 2006 har jeg undervist mange forskellige hold i både Qi Gong og yoga, herunder hensyntagende hold bl.a. for psykisk sårbare.

Mit arbejde er funderet i min egen sel­v­ud­vik­lings­pro­ces siden 1995 hos Dan Noltensmeier med træning i meditation, chakra- og energiarbejde, kropsterapi, kommunikation, samarbejde og healing.

Jeg er født og opvokset i Sverige, hvor jeg har beskæftiget mig meget med dans og en del yoga. Jeg er uddannet fol­ke­sko­le­læ­rer med speciale i dans og bevægelse i musikfaget.

Jeg lægger særlig vægt på glæden i at arbejde med krop og energi i bevægelse, friheden fra det travle sind, høj faglig kvalitet. Med respekt og venlighed vil jeg tilpasse undervisningen efter dit behov og individuelle kapacitet.

Qi Gong og yoga er både fysisk og psykisk/energetisk træning for krop, sind og sjæl. Jeg har en dyb følelse for og mangeårig erfaring med at varetage det holistiske perspektiv i træningen, og jeg ønsker at støtte dig i at opnå større helhed, sundhed og balance i både tanke, følelse og krop.

Du lærer at trække vejret mere optimalt og at aktivere egne selv­hel­bre­den­de kræfter, og på sigt vil du kunne opleve større velvære med mere energi, mindre stress og færre smerter. 

1.176 kr./person

Tilmeld kursus