Kursus afsluttet

Qi gong: De seks helende lyde

Qi Gong: De 6 Helende Lyde                                     

Vil du lære at bruge lyd som afstresser og styrker kroppens indre organer?


Regelmæssig træning kan være med til at løsne op i og fjerne ener­giblo­ke­rin­ger i organerne. Qi Gong hjælper dig at bevæge og højne din livsenegi/Qi.


 For meget stress og anspændthed kan belaste dine indre organer og påvirke dit helbred negativt. De 6 helbredende lyde er kendt og brugt gennem tusinder af år indenfor taoismen. Det er lydenes frekvens, som menes at have en styrkende og rensende effekt på energien i de fem hovedorganer - lever, hjerte, milt, lunger og nyrer.


Lydene bliver udført stående med tilhørende bevægelse. Den 6. lyd kan også udføres liggende og bruges som hjælp mod stress og søvnløshed.


Du kan træne dig i at smile til dine indre organer, for­dø­jel­ses­sy­ste­met og rygsøjlen. Stress kan blive transformeret til vitalitet, og det vil forøge din livskraft/Qi.


Qi Gong virker generelt helsebringende for et langt og lykkeligt liv.


Kom i løstsiddende tøj. Husk yogamåtte, tæppe/pude og en flaske vand. Medbring genre egen me­di­ta­tions­pu­de, kaffe/te og notesbog. 


Lørdag + søndag kl. 10-13 = 8 lektioner


18-19/11


Underviser er uddannet Qi Gong-lærer og certificeret lærer i Sheng Zhen bevægelse og meditation hos Master Li Junfeng og Teacher Jing: www.shengzhen.org

Kursusdetaljer

1 - AOF Skive, Hjalmar Kjems Allé 4, Skive, 7800 Skive
Lørdag, 10:00 - 13:00
8 lektioner, 2 mødegange
Lørdag 18. november, 2023
Holdnr.: 7623204036
Skive

11 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Birgitta-Maria Lohse

Salget er lukket

Kursus afsluttet