Qi Gong

Grundtræningen består af enkle øvelser, som udføres stående i et langsomt og meditativt tempo. Øvelserne er bløde og organiske og kan udføres af alle.
Qi Gong stimulerer og styrker på en naturlig og afbalanceret både muskler, sener, led, knogler, nervebaner og kredsløb. Den styrker immunforsvaret og modvirker al­drings­pro­ces­sen. Fremmer kreativitet og skaber forøget fysisk og psykisk velvære. Træningen er et kraftfuldt redskab til at modvirke og helbrede stres­stil­stan­de, og regelmæssig træning udrenser og genopbygger kroppen på et dybere plan. Metoden har påvist gavnlig effekt ved akutte såvel som kroniske sygdomme.
Underviseren er internationalt certificeret i Medicinsk Qi Gong af  mester Fan Xiulan og er instruktør i Biyun: http://biyun.dk/instruktoerer/lene-fibieger/
Biyun metoden bygger på et helhedssyn og er en Medicinsk Qi - form, som er baseret på en forståelse af mennesket som en del af naturen.

Kursusdetaljer

AOF Rødovre, Højnæsvej 63, 1. sal, 2610 Rødovre
Torsdag, 13:00 - 14:00
17,5 lektioner, 14 mødegange
Torsdag 5. september, 2024
Hold nr.: 7224204759

1.015 kr./person

16 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Lene Fibieger

Sanglærer – og Qi Gong instruktør.
Lene Fibieger er uddannet musikpædagog fra Det Jyske Mu­sik­kon­ser­va­to­ri­um og har mange års erfaring som underviser af alle fra spædbørn til ældre, på musikskoler, folkeskoler, lilleskoler og aftenskoler. Som underviser besidder Lene stor ro. Hun lægger vægt på at skabe tillid og arbejder med humor i sin undervisning – og så er hun tålmodig!  Hendes spids­kom­pe­ten­cer er pædagogisk sans, god intuition og evnen til at være inspirerende. Hendes værktøjskasse og brede erfaring gør, at hun kan formidle, instruere, inspirere og igangsætte afhængig af situationen.
Hun er udøvende musiker som sangerinde, performer, komponist, tekstforfatter og i sammenhænge med SDS (sang, dans og spil). Endvidere har hun arbejdet som freelancer/selvstændig med mennesker og musik i et hav af sammenhænge. Hun arbejder til stadighed med at udvikle sig som underviser og sanger. Sammen med musikken betyder krop og bevægelse meget for hende. Hun har derfor bl.a. taget uddannelse som Qi Gong-instruktør.

1.015 kr./person

Tilmeld kursus