Kursus afsluttet

Mindfulness med yoga og Chi Gong

Yoga og Golden Wings Chi gong øger din kro­ps­be­vidst­hed gennem koordination af bevægelse og åndedræt - åndedrættet er altafgørende for en velfungerende krop.
Du oplever en mærkbar ændring i din kon­cen­tra­tions­ev­ne og energiniveau i takt med en dybere indre ro og balance – det giver nærvær og indre glæde.

Kombinationen af yoga op­varm­nings­ø­vel­ser og de blide meditative bevægelser med Golden Wings Chi Gong giver dig maksimum udbytte med fysisk aktivitet, det er helende og opløftende for dit velvære. Vi afslutter med visualisering/meditation.
Det kræver ingen erfaring, alle er velkommen.

– medbring liggeunderlag og tæppe, løst hængende tøj.
Har du yoga blokke, så tag dem med.


Kursusdetaljer

Fjerritslev seniorcenter, Tennisvej 9, 9690 Fjerritslev
Tirsdag, 16:30 - 18:00
22 lektioner, 11 mødegange
Tirsdag 6. februar, 2024
Hold nr.: 4424104001

0 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Lisbeth Skovmand Nielsen

Jeg er tidligere sygeplejerske med over 30 års erfaring som terapeut og underviser i blandt andet Yoga og Golden Wings Chi gong & Tai Chi både i Danmark og internationalt.
Min erfaring er at intet er adskilt. Derfor til at hjælpe flest mulig har jeg mange års uddannelse med en bred viden og erfaring til at afhjælpe fysiske og fø­lel­ses­mæs­si­ge ubalancer.
Det energimæssige aspekt og dagligdagens påvirkning af vores sind og krop, er grundlaget for mit arbejde, hvor al undervisning tilpasses dig og dine behov - du er den vigtigste person i dit liv og derfor også i min undervisning.

Samme kursus på andre tidspunkter

Salget er lukket

Kursus afsluttet