Meditation: Union of Three Hearts

Har du brug for at finde ro og åbne hjertet i kærlighed og fordybelse?

Denne hjertefulde meditation kan lede til en kontakt med dyb indre fred i tillid, glæde og samhørighed. 

 

Du lærer at slappe af i hele kroppen og trække vejret roligt, hinsides bekymringer, og dit nervesystem falder til ro. Union of Three Hearts Meditation opløfter dit sind. Regelmæssig meditation kan medføre en mere naturlig og kærlig måde at være i kontakt med himlen, jorden og alle levende væsener. 

Union of Three Hearts er en del af Sheng Zhen. Meditationen er guidet, og der vil indgå understøttende bevægelse og selvmassage.

 

Kom i løst siddende tøj. Husk yogamåtte, tæppe/pude og en flaske vand. Medbring gerne egen me­di­ta­tions­pu­de og notesbog.

 

Birgitta-Maria er uddannet Qi Gonglærer med videre studier til lærer i Sheng Zhen bevægelse og meditation hos Master Li Junfeng og Teacher Jing. Se mere her: www.shengzhen.org

Kursusdetaljer

AOF Viborg Aftenskole, Vævervej 10D, 8800 Viborg
Lørdag, 10:00 - 13:00
Søndag, 10:00 - 13:00
8 lektioner, 2 mødegange
Lørdag 6. april, 2024
Holdnr.: 9324104010
Silkeborg

595 kr./person

9 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Birgitta-Maria Lohse

Jeg er uddannet Qi Gonglærer hos Maria Zika med videre studier til lærer i Sheng Zhen bevægelse og meditation hos Master Li Junfeng og Teacher Jing. Se mere her: www.shengzhen.org

 

Siden 2006 har jeg undervist mange forskellige hold i både Qi Gong, Sheng Zhen og yoga – også hensyntagende hold bl.a. for psykisk sårbare.

 

Mit arbejde er funderet i min egen sel­v­ud­vik­lings­pro­ces siden 1995 hos Dan Noltensmeier med træning i meditation, energiarbejde, kropsterapi, kommunikation, sammarbejde og healing.

 

Jeg er født og opvokset i Sverige, hvor jeg har beskæftiget mig meget med dans og en del yoga.

Jeg er uddannet fol­ke­sko­le­læ­rer med speciale i dans og bevægelse i musikfaget.

 

Jeg lægger særlig vægt på glæden ved at arbejde med krop og energi i bevægelse, friheden fra det travle sind, høj faglig kvalitet, respekt og venlighed. 

 

Jeg har en dyb følelse for og mangeårig erfarig med at varetage det holistiske perspektiv i træningen, og jeg ønsker at støtte dig i at opnå en større helhed, sundhed og balance i tanke, følelse og krop. Træningen er derfor både fysisk og ikke-fysisk.

 

I min undervisning lærer du at trække vejret mere optimalt og at aktivere dine egne selv­hel­bre­den­de kræfter. På sigt vil du kunne opleve større velvære med mere energi, mindre stress og færre smerter.

595 kr./person

Tilmeld kursus