Medicinsk Qi Gong - meditation

Qi Gong er en kinesisk sind-krop metode, der har til formål at skabe en sund strøm af livskraft, qi, i kroppen, og dermed forbedre sundheden. Qi Gong er meditation i bevægelse og på samme tid energigivende og afslappende, således får du en bedre søvnkvalitet. Enkle, langsomme og blide bevægelser, mindfulness i bevægelse. Du kommer i balance, får mere energi, bliver afslappet og bedre tilpas. Sinds­stem­nin­gen forandrer sig positivt under og efter træning.
Den samlede forskning peger på hel­breds­styr­ken­de effekter indenfor områder som stresshånd­te­ring, livskvalitet og modstandskraft ved sygdom.
På dette Qi Gong hold, skal vi også fordybe os sammen med meditation. Det er for både begyndere og øvede udøvere, der frem for alt har til formål at udvikle intuition og indre potentialer. Et kursus på højt niveau, der giver dig mulighed for at løfte din kapacitet til indre stilhed og sund­heds­frem­men­de meditation. Kom og bliv inspireret og få ny vitalitet og livskraft med disse kraftfulde me­di­ta­tions­tek­nik­ker og få inspiration til egen praksis.
max. 8-10 voksne pr. hold.

Jeg er internationalt certificeret instruktør i medicinsk Qi Gong af Grand Master Fan Xiulan, som har udviklet Biyun-metoden: Jichu Gong, Delfinkraftens Qi Gong og Peace Power Qi Gong.

Kursusdetaljer

Medborgerhuset Danasvej, Danasvej 30 B, 1910 Frederiksberg C
Tirsdag, 16:45 - 18:00
18 lektioner, 12 mødegange
Tirsdag 10. september, 2024
Hold nr.: 1724204103

1.025 kr./person

9 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Lene Fibieger

1.025 kr./person

Tilmeld kursus