Hensyntagende Qi Gong, selvmassage og meditation

Hensyntagende Qi Gong, Selvmassage og Meditation 

Har du nedsat be­væ­gel­ses­funk­tion, og kunne du tænke dig at få styrket både krop og sind?

Du vil lære bilde Qi Gong-øvelser, kærlig selvomsorg og meditation, som kan give dig øget smidighed, styrke, afslappelse og indre ro. Holdet er også for dig med en kronisk sygdom.

Vi tager udgangspunkt i enkle fysiske bevægelser og selvmassage. Gradvist udøger og fordyber vi træningen, og du får mere ro og lærer at forankre dig i kroppen. Når du slapper af og åbner dit sind har det en positiv effekt på cirkulationen af energi/Qi. Qi Gong kan forebygge knogleskørhed og lindre ledsmerter, og du træner koordination og balance. Kombinationen med kærlig selvomsorg og meditation kan have en dybt afstressende, rensende og helsebringende effekt.

Vi træner på små hold, og din underviser vil støtte dig i at tilpasse Qi Gong-øvelserne efter dit behov og din individuelle kapacitet. Du kan lære at give slip på negativitet og opleve at blive mere glad og positiv, hvilket er godt for immunforsvaret og din psyke. Vi træner både stående, siddende og liggende.

Kom i løstsiddende tøj. Husk egen yogamåtte, tæppe/pude og en flaske vand.

Birgitta-Maria er uddannet Qi Gong-lærer med videre studier til lærer i Sheng Zhen bevægelse og meditation hos Master Li Junfeng og Teacher Jing: www.shengzhen.org

Mandag 16.45-18.15 = 2 lektioner

15/1-13/5 = 15 gange

Maks 8 deltagere

Kursusdetaljer

1 - AOF Skive, Hjalmar Kjems Allé 4, Skive, 7800 Skive
Mandag, 16:45 - 18:15
30 lektioner, 15 mødegange
Mandag 15. januar, 2024
Hold nr.: 7624104027

1.110 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Birgitta-Maria Lohse

1.110 kr./person

Tilmeld kursus