Gratisk prøvetime - Qi Gong og Sheng Zhen

Kom få en gratis prøvtime i Sheng Zhen og Qi Gong hos AOF Thisted i Plantagehuset onsdag den 28/8 kl. 9.15-10.45.

Du har nu mulighed for at prøve smukke, helsebringende bevægelser og meditation, der åbner dit hjerte. Du vil prøve både stående og siddende bevægelser, selvmassage, kærlig selvomsorg og liggende dyb­de­af­spæn­ding/meditation. Qi Gong kan give øget livsenergi, styrke, smidighed, afslappelse og indre ro.

Prøvetimen er også for dig med en kronisk sygdom, stress mm.

Prøvetimen kan også gøre dig klog på, om du efterfølgende vil melde dig på et almindeligt hold eller har bedst af hensyntagende undervisning på grund af f.eks. nedsat be­væ­gel­ses­funk­tion.

Det er gratis at deltage denne dag, men tilmelding er nødtvendig.

Du vil blive undervist af Certificeret instruktør Birgitta-Maria Lohse.Kursusdetaljer

Plantagehuset, Plantagevej 18, 7700 Thisted
Onsdag, 09:15 - 10:45
2 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 28. august, 2024
Hold nr.: 8524204003

0 kr./person

8 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Birgitta-Maria Lohse

Jeg er uddannet Qi Gong lærer hos Maria Zika med videre studier til lærer i Sheng Zhen Meditation og Bevægelse hos Master Li Junfeng og Teacher Jing. Se mere her: www.shengzhen.org

Siden 2006 har jeg undervist mange forskellige hold i både Qi Gong og yoga, herunder hensyntagende hold bl.a. for psykisk sårbare.

Mit arbejde er funderet i min egen sel­v­ud­vik­lings­pro­ces siden 1995 hos Dan Noltensmeier med træning i meditation, chakra- og energiarbejde, kropsterapi, kommunikation, samarbejde og healing.

Jeg er født og opvokset i Sverige, hvor jeg har beskæftiget mig meget med dans og en del yoga. Jeg er uddannet fol­ke­sko­le­læ­rer med speciale i dans og bevægelse i musikfaget.

Jeg lægger særlig vægt på glæden i at arbejde med krop og energi i bevægelse, friheden fra det travle sind, høj faglig kvalitet. Med respekt og venlighed vil jeg tilpasse undervisningen efter dit behov og individuelle kapacitet.

Qi Gong og yoga er både fysisk og psykisk/energetisk træning for krop, sind og sjæl. Jeg har en dyb følelse for og mangeårig erfaring med at varetage det holistiske perspektiv i træningen, og jeg ønsker at støtte dig i at opnå større helhed, sundhed og balance i både tanke, følelse og krop.

Du lærer at trække vejret mere optimalt og at aktivere egne selv­hel­bre­den­de kræfter, og på sigt vil du kunne opleve større velvære med mere energi, mindre stress og færre smerter. 

0 kr./person

Tilmeld kursus