Kursus afsluttet

Det bevidste åndedræt

Det bevidste 3-dimentionelle åndedræt er altid ved hånden.
Hvis du vil genfinde det, som din krop allerede ved, så kom med på dette ån­de­dræts­for­løb.
Drømmer du om at skabe ro i krop og tanker midt i travlheden? Har du for lidt timer i døgnet? Og løber du endnu stærkere for at prøve nå i mål alligevel?
Tager du pauser for at lade op, for så at opdage at tankerne stadig kører på fuld smæk og du slet ikke får den så tiltrængte ro? Ikke får tømt hovedet? Hjernen holder fast i dig med alt det, du ikke gør lige nu?
Vi kender det alt for godt, mange af os.
•        Du har brug for pauser til at genoplade
•        Og kontakt til dig selv og den jord, der bærer dig.
•        Ro på kroppen, som et vigtigt signal til at fortælle hjernen, at alt er under kontrol.
•        Væk fra aktivering af flugt-kæmp-frys delen af nervesystemet og til­ste­de­væ­rel­se i det parasympatiske nervesystem, der nærer og balancerer krop og sind
På dette forløb, hvor der er fokus på dit åndedræt, vil du gennem øvelser, selvmassage til frigørelse af spændinger i dit bindevæv samt hvile med fokus på åndedrættet genfinde trygheden i dig selv og mærke at du har tillid til, at du er kaptajnen i dit liv.
Er du åben for forandring og parat til at byde nye værktøjer velkommen, vil du få kontakt til dig selv, dit indre kompas, mærke hvad du står for og hvor dine personlige grænser bor. Måske vil du genskabe kontakten til den intuition, der hjælper dig med at tage valg, der er de helt rigtige for dig.
Vi ser i dag desværre mange har symptomer på at en overfladisk vejrtrækning fører til stivhed i kroppen, og således også i hele ån­de­dræts­sy­ste­met, hvor de indre organer er forbundet. Vi ser også at flere får angst, stress og depression. Dit åndedræt er helt essentielt for at få balancen tilbage i krop, sind og sjæl.
På dette forløb vil der være fokus på øvelser, bevægelse og aktiv hvile. Ikke så meget snak og teori. Alle kan være med, hvis blot du kan sidde, stå eller ligge på skift i en time.
Invester i din fremtid: Træn dit 3-dimentionelle åndedræt, som du har hos dig, hvor end du er.
Kontakt mig meget gerne, hvis du har spørgsmål eller blot vil mærke, om jeg føles som den rette for dig. christa@talenterispil.dk eller telefon 28406941

Kursusdetaljer

AOF Rødovre 61, Højnæsvej 61 stuen, 2610 Rødovre
Torsdag, 14:15 - 15:15
7 lektioner, 6 mødegange
Torsdag 5. oktober, 2023
Holdnr.: 7223204757
AOF Rødovre og Brøndby

9 ledige pladser

Salget er lukket

Underviser

Christa Hyrup

Salget er lukket

Kursus afsluttet