Afspændende og styrkende fyraftens Qi Gong

Har du brug for at kunne slappe mere af og opnå indre ro? Kunne du tænke dig at få styrket, løsnet og smidiggjort din krop med hjælp af enkle bevægelser og kærlig selvomsorg? Vil du lære at meditere i ro og bevægelse? Har du brug for blid træning, der tager hensyn til din krops specifikke behov?

Sheng Zhen meditation i ro og bevægelse er i sit udgangspunkt qi gong, en gammel kinesisk træningsform, hvor man gennem langsomme og gentagende bevægelser stimulerer blod­gen­nem­strøm­nin­gen og balancerer livsenergien genoprette og fremme et godt helbred. Sammen med akupunktur og urtemedicin er qigong del af traditionel kinesisk medicin, som benyttes mere og mere som be­hand­lings­form, også i det offentlige sundhedssystem.

Vi tager udgangspunkt i serier af enkle fysiske bevægelser, der enten foregår siddende, stående eller liggende. Gradvist udvider og fordyber vi den fysiske træning, og du lærer at finde ro og meditere. Når du slapper af og åbner dit sind, har det en positiv effekt på livsenergien/Qi, som nemmere kan strømme igennem dig. Regelmæssig træning kan have en dyb afstressende, rensende og styrkende effekt. Især ryg- og nakkeproblemer

I Sheng Zhen træner du altid med kærlighed og selvomsorg. Du kan give slip på negativitet og opleve at blive mere glad og fyldt af positiv energi, og det gavner dit immunforsvar. Bevægelserne udføres både stående og siddende og liggende og vi afslutter altid med en guidet afspændende meditation.

Kom i løstsiddende tøj og husk et tæppe eller flad pude at sidde på, samt en flaske vand.

Underviseren Kitte Witting har undervist i Sheng Zhen-systemet siden 2013 og er uddannet og certificeret lærer i Sheng Zhen- bevægelse og meditation hos Master Li Junfeng og Teacher Jing: www.shengzhen.org                                                                                                             Hvis du vil tilmelde dig et hold mere end 14 dage efter start, kan du kontakte os på 69160600 eller aof@aof­cen­te­ro­den­se.dk for at få en reduceret pris.

 

Kursusdetaljer

C&M lokale, Korsvangcentret 12, 5610 Assens
Mandag, 17:00 - 18:30
22 lektioner, 11 mødegange
Mandag 25. september, 2023
Holdnr.: 0323204102
AOF Center Odense

1.255 kr./person

4 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Kitte Witting

1.255 kr./person

Tilmeld kursus