Pilates efterfødsel

En glædelig Pilates træning for mødre og deres babyer!
Pilates er en komplet metode for at træne og konditionere kroppen, som hjælper mødrene tilbage i top fitness og form mens den formindsker rygsmerter og hjælper til at bære babyen rundt uden at få skader. Den hjælper kroppen til at få sin balance og en bedre krops-stilling, fordi den sætter stor fokus på kerne musklerne i kroppen (abs, extensors , bækkenbunds), forlængelse af rygsøjlen, at øge kroppens bevidsthed og bygning af tonicitettet i musklerne samt fleksibilitet.
Kursus følger den internationalt anerkendt BASI Pilates metode. For kvinder, der har født for mindst 6 uger siden, kan være med, også selvom du ikke har trænet før. Har du født ved kejsersnit, skal du dog vente 8 uger. Børnene kan selvfølgelig være med.

Undervisningen foregår på let forståeligt engelsk. Prisen dækker en voksen og et barn.

Caterini kan kontaktes på, c.dinopoulou@yahoo.com

Kursusdetaljer

Vangede Stationsbygning, Vangedevej 143, 2820 Gentofte
Tirsdag, 10:05 - 11:10
22,5 lektioner, 15 mødegange
Tirsdag 17. september, 2024
Hold nr.: 24233243

1.470 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Caterini Dinopoulou

Caterini er danselærer, pi­la­tesin­struk­tør og koreograf. Siden 2005 har hun undervist i moderne dans og Pilates for alle aldre på skoler og private institutioner i Danmark, England og Grækenland. Hun har to børn og været specialiseret i prænatal og postnatal træning siden 2011. Hun er desuden certificeret BASI pi­la­tesin­struk­tør siden 2014.

1.470 kr./person

Tilmeld kursus