Yin yoga - yinmind, afstressende

Yin yoga er en fordybende praksis med rolige bevægelser og stillinger, som arbejder dybt ind i dit bindevæv i kroppen.

På dette forløb arbejder vi med en mindful tilgang med opmærksomhed på lige nu og have tillid til at alt er, som det skal være.

Generelt er Yin Yoga - Yinmind designet til at opnå mere ro, større smidighed og en dybere vejrtrækning.

I Yin Yoga - Yinmind har vi fokus på bindevævet, me­ri­di­an­ba­ner­ne, og jeg giver god tid i hver stilling, så din krop får mulighed for at give mere efter og du oplever mere ro i din tan­ke­virk­som­hed.

Forløbet er særligt velegnet for dig, som har tankemylder, oplever indre stress eller uro. Det er for dig, som fornemmer stivhed i kroppen, er nået til den modne tid i dit liv, længes efter ro i dit sind og ønsker mere smidighed og frihed i din krop.

Kursusdetaljer

Institutet, Hovedgaden 26 (v/Bog & Ide), 2970 Hørsholm
Torsdag, 08:15 - 09:30
33 lektioner, 22 mødegange
Torsdag 24. august, 2023
Holdnr.: 322134
Nordsjælland

2.665 kr./person

2 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Bettina Østerby

<p>Bettina er uddannet Psykomotorisk Terapeut, Kropsorienteret Psykoterapeut, Mentor i meditation og Yinmind instruktør.</p> <p>Hun har stor undervisningserfaring indenfor hold- og individuel undervisning. Bettina lægger vægt på opmærksomhed, mindfulness og bevidsthed i sin undervisning. Hun brænder for at videreformidle den kropslige og mentale styrke og balance, som bevægelse, afspænding og yoga kan give kvinder.</p> <p>Igennem sit arbejde som terapeut og underviser, arbejder Bettina for at give kvinder indsigt i egne ressourcer og muligheder. Bettina tror på, at du får mest ud af dit liv, når du lever nærværende og til stede - det vil hun gerne støtte dig i.</p> <p><a href="https://bettinaoesterby.dk">bettinaoesterby.dk</a></p>

2.665 kr./person

Tilmeld kursus