Sansetur i naturen - Lyngby Sø

Sammen med naturformidler Bende Busgaard, mødes vi 2 gange i naturen med fokus på at skabe ro i hovedet og kroppen, det meste af tiden i stilhed. Du vil opleve at bevæge dig i et fællesskab med andre, der har samme lyst til at komme ud i naturen.

Du behøver ikke have erfaring med at bevæge dig i naturen, du skal blot møde op med et åbent sind og være klar til at give naturen plads i al slags vejr. Sanseturene er for dig der ønsker at kunne bruge naturen til at fremme din sundhed og opleve glæden og roen ved at være i og med naturen.

Bende medbringer te, som vi nyder sammen, mens dagens tur afrundes med en lille snak om det, der falder naturligt. Vi er af sted i ca. 2,5 timer og starter og slutter altid samme sted. Du skal kunne gå op mod 4 km i et let kuperet terræn.

Du skal medbringe en kop til te, en måtte og/eller et tæppe til at ligge/sidde på og en flaske vand. Det hele må meget gerne kunne bæres i en rygsæk, så du har hænderne fri. Det er vigtigt at tøj og sko må blive lidt beskidt og passer til vejret på dagen, du må ikke blive kold når du ligger/sidder stille.

Bende kan kontaktes på 26842804 eller på mail bendebusgaard@gmail.com

 

 

Kursusdetaljer

Sorgenfri Kirke, Hummeltoften 1, 2830 Virum
Onsdag, 10:00 - 12:25
9 lektioner, 3 mødegange
Onsdag 14. august, 2024
Hold nr.: 24276512

575 kr./person

15 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Bende Busgaard

Bende Busgaard er uddannet natur- og kul­tur­for­mid­ler fra Skovskolen i Nødebo og læser nu en Master på Københavns Universitet i “Naturen som ressource til sundhedsfremme”. 

Bende arbejder med at fremme mental, fysisk og social sundhed via ophold i naturen.
Forskningen viser, at hvis vi bruger vores sanser når vi går og opholder os i naturen, skabes ægte nærvær og forbundethed, hvilket for mange føles som ro i både krop og hoved.
Formålet med dette kursus, er at inspirere til nye måder at opholde sig i naturen på, og samtidig gå fra dagens naturvandring med en god fornemmelse i krop og hoved.

575 kr./person

Tilmeld kursus