ManuVision træning

ManuVision træning er en helhedstræning, hvor vi grundigt arbejder kroppen igennem i alle led. Følger du træningen i et længere forløb, er det en form for selvbehandling, hvor psykiske og fysiske spænd frigøres og skader imødegås.

En vigtig del af træningen er et kontrolleret og dybt åndedræt i alle øvelser. Herved kan kroppen bedre mærkes, ubalancer træder frem, og kroppens grænser kan udfordres og afspænding opnås lettere. Fra start til slut i træningen er der en intens opmærksomhed på åndedrættet, som koordineres med øvelser og kroppens be­væ­gel­ses­møn­ster. Du vil lære at have et roligt og dybt åndedræt, som giver kro­p­s­for­nem­mel­se og modvirker stress og spændinger.

Ma­n­u­Vi­siontræ­ning er for alle – mænd som kvinder, unge som ældre, motionister og aktive sportsudøvere, for hårdt fysisk eller stillesiddende arbejdende og til kunstnere, skuespillere og musikere. Det er for dem, som ønsker nærvær med hele kroppen, åndedrættet og psyken, som prioriterer kropslig og psykisk balance i hverdagen, arbejdet og livet gennem løbende træning.

Se mere om træningen her: https://www.bodyrespect.dk/traening/ma­n­u­vi­siontra­e­ning/Kursusdetaljer

ØrnsøCentret, Ørnsøvej 5-7, 8600 Silkeborg
Torsdag, 18:35 - 19:30
28 lektioner, 14 mødegange
Torsdag 31. august, 2023
Holdnr.: 7423204088
Silkeborg

1.370 kr./person

6 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Annette Krogh Fogt

1.370 kr./person

Tilmeld kursus