Bevægelse, velvære og afspænding

På dette hold arbejder vi alsidigt og afvekslende med hele kroppen for at øge velvære, kro­ps­be­vidst­hed og bevægelighed. Vi vil bevæge, styrke, smidiggøre og balancere kroppen. Der vil være såvel dynamiske samt rolige bevægelser, mi­kro­be­væ­gel­ser og stræk. Opmærksomhed på åndedrættet er også i fokus med lette vej­rtræk­nings­ø­vel­ser. Vi afslutter altid med en skøn hvile og afspænding som balsam til krop og sind.

 

Alle kan være med, øvelserne foregår i den enkelte deltagers eget tempo. Øvelser vil være stående, men vi vil også komme ned på gulvet på en træningsmåtte. Der er selvfølgelig plads til, at øvelserne kan justeres efter formåen.

Kursusdetaljer

AOF i Nærum, Nærum Vænge 2, kld., 2850 Nærum
Fredag, 10:30 - 12:00
30 lektioner, 15 mødegange
Fredag 30. august, 2024
Hold nr.: 7124204017

2.470 kr./person

11 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Rikke Rønne Hesselholt

Rikke har altid interesseret sig for sundhedsfremme og hvordan vi kan øge velvære og blive mere bevidste. Hun er bl.a. uddannet yogalærer i 2016, med fokus på hatha yoga og yoga-terapi, samt har en lang række af vi­de­reud­dan­nel­se. Hun har en bred un­der­vis­ning­ser­fa­ring og har desuden fra tidligere uddannet sig i fol­kes­und­heds­vi­den­skab.


2.470 kr./person

Tilmeld kursus