STEP ADVANCED

 

 

Aerobic, step, fitness ua muskeltrim

 

Step

Onsdag er den helt store stepdag med to hold, der begge flytter dig på puls og fysik. Holdet kl 18. er for øvede og/eller for dig, der vil presses lidt ekstra. Holdet kl. 19.30 er for dig, der gerne vil have en mere tilpasset træning. På det sidste hold vil der altid være flere niveauer i øvelserne, så du selv kan vurdere, hvor meget du vil presses på dagen. På begge hold starter vi med at presse pulsen op på steppen med en serie, efterfølgende arbejder vi videre med denne eller en anden serie. Vi arbejder med vægte, 3D slide og elastikker og programmet er meget varierende. Efter step arbejder vi med styrketræning af ryg, mave og balder på måtter. Timen sluttes med udstrækning. Efter et par gange tilrådes det at medbringe egne vægte og måtte.

 

Step advanced

 

Kom til en fest med træning på Step Reebok bænke. På dette hold kan alle uanset niveau være med. og alle bliver trænet i hele kroppen. Vi varmer op med en lille serie på steppen, og arbejder videre med den. Vi kommer til at arbejde med vægte, 3D Slide og elastikker. Vi fortsætter på måtter med styrketræning af mave, ryg og balder. Timen sluttes med udstrækning.

 

Efter et par gange tilrådes det selv at medbringe vægte og måtter.



 

Kursusdetaljer

Sandbjerg Hallen, Skolevej 10, 3660 Stenløse
Onsdag, 18:00 - 19:12
45 lektioner, 30 mødegange
Onsdag 20. september, 2023
Hold nr.: 1023204015

1.500 kr./person

11 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Charlotte Gasberg

KOM I DIT LIVS FORM PÅ EN SJOV OG KREATIV MÅDE
Charlotte Gasberg er en veluddannet instruktør, specialist i at tilpasse træningen til dig.

Charlotte Gasberg har undervist i alle former for fitness og aerobic siden 1985. Jeg er uddannet idrætslærer, idræts- og be­væ­gel­ses­vej­le­der, fodboldtræner, gymnastik instruktør, er certificeret Step Reebok Slide- og Step Instructor, er certificeret Zumba Instructor, er certificeret Effekt instruktør, er personlig træner og meget mere.
Med andre ord, Charlotte brænder for træning på en altid inspirerende og udviklende måde. De fleste vil nok beskrive mig som et glad energibundt.

Hvis du er nysgerrig og vil vide mere om Charlottes hold - så ring endelig på 29727191 eller send en mail på gasberg1307@gmail.com.

Det er vigtigt du kommer på det rette hold for dig - og det vil hun selvfølgelig gerne hjælpe dig med.

1.500 kr./person

Tilmeld kursus