Mavedans - Shaabi

 

 

Mavedans bidrager til kro­ps­be­vidst­hed, følelsen af kvindelighed, livsglæde og indre power. Du vil både få styrket de centrale muskler og få sved på panden.
På dette hold kommer der fart over feltet, når vi kaster os over moderne Shaabi med et tvist af Marahganat, som er streetudgaven af Shaabi. En stilart som stammer fra gaderne i Cairo, hvor de traditionelle mavedanstrin får et mere ”loose” moderne udtryk og masser af humor. Nogle betegner det som mavedansens hiphop. Du er garanteret at få pulsen op og masser af gode grin, når vi finder vores street-attitude frem.
I vil lære en koreografi og dem der har lyst kan være med til at optræde til et event sammen med andre mavedansere i efteråret.

Du kan danse i almindeligt træningstøj, bare fødder/strømper eller hvad end du føler dig tilpas i. Vi starter med opvarmning og slutter med udstrækning.

Niveauet let øvet/øvet – erfaring med mavedans eller anden dans er en fordel

 

 

 

 

 

 

 

 

Kursusdetaljer

ØrnsøCentret, Ørnsøvej 5-7, 8600 Silkeborg
Mandag, 19:30 - 21:00
14 lektioner, 7 mødegange
Mandag 2. september, 2024
Hold nr.: 7424204028

730 kr./person

4 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Charlotte Lundgren

Charlotte Lundgren har undervist i mavedans i Silkeborg de sidste 4 år og danset i over 20 år. Hun deltager hyppigt i workshops med internationale undervisere for at hente inspiration til undervisningen, som lægger vægt på det smukke i den kvindelige mangfoldighed og at det også skal være sjovt.

730 kr./person

Tilmeld kursus