Trommer/Cajon

Har du en drøm om at tæmme trommen, eller vil du i gang efter en pause? Vi arbejder med rytmer indenfor de gængse rytmiske stilarter. Vi gennemgår elementær trommeteknik og nodelæsning, og vi udforsker spændende stilarter og skæve taktarter.

Kurset henvender sig både til dig, som er nybegynder og til dig, som er en erfaren trommeslager. Har du specielle ønsker, tager jeg gerne udgangspunkt i disse. Du vil blive undervist individuelt i 22,5 minutter. Du tilmelder dig og aftaler mødetid ved at kontakte underviseren på telefon 5370 7725 eller e-mail: kh@lunamedia.dk

Cajon

Vil du lære at trylle med en kasse? Her får du basale slagtekniker og rytmer ind under huden og tips til, hvordan du omarrangerer trom­me­sæ­tryt­mer til cajon. Du lærer også, hvordan du bruger instrumentet over et større lydanlæg.

Cajon betyder kasse på spansk. Cajonen kan indgå nærmest i alle genrer og gør det ofte ud for et trommesæt. Instrumentet er i de seneste år blevet et fast indslag på scenerene rundt om i landet. Det er såmænd "bare" en trækasse, du sidder på, imens du spiller på den med hænderne. Kom og prøv dette enkle instrument, som du kan få så meget ud af bare ved at bruge hænderne på en "kasse".

Kursusdetaljer

Bjørnholts Musikskole, Lundsgade 18, 8600 Silkeborg
Onsdag, 15:00 - 20:00
20 lektioner, 10 mødegange
Onsdag 14. august, 2024
Hold nr.: 7424207011

1.200 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Klaudiusz Horowitz

1.200 kr./person

Tilmeld kursus