Trommer: Spil trommer hos AOF

Drømmer du om at lære at spille trommer? Så har vi trommeundervisning hos AOF. Du lærer at tromme, så der kommer den rigtige rytme til det musik, du gerne vil spille. Et trommesæt består oftest af bækkener, lilletromme, stortromme, pedaler og køller.

Tag til trom­me­un­der­vis­ning og bliv den næste Ringo Starr

Trommesættet, og at mestre det, er en drøm for mange. At høre når de to trommestikker skaber en rytme, så der opstår musik, er en glæde for de fleste. En kombination af trommens diameter og skindets spænding afgør trommens tone og lydkarakter. Alle de komponenter skaber lyden og rytmen i en melodi, og derfor er trommerne et uundværligt mu­sikin­stru­ment i de fleste bands.

Elektroniske trommesæt er også blevet meget populære, da du kan skabe helt nye lyde med det også. Uanset hvilke mu­sikin­stru­men­ter, du er interesseret i, så har vi undervisning i hele landet. Du kan lære om slagtøj generelt, og hvordan du spiller trommer, så det lyder godt.

Til trom­me­un­der­vis­ning lærer du trommen at kende, og hvordan trommer fungerer i praksis. Trommen kan give utroligt meget lyd, også uden mikrofoner. Du lærer elementær trommeteknik, nodelæsning og udforsker spændende stilarter og skæve taktarter.

Der er plads til dig, der er nybegynder, eller dig der er øvet. Det vigtigste er tålmodighed og nysgerrighed på at lære et trommesæt at kende med alt, hvad det indeholder af bækkener, køller og store og små trommer.

Find trom­me­un­der­vis­ning her

Lær at spille på trommer

Lær at spille på trommer

Drømmer du om at kunne spille trommer? Vil du gerne udvikle dine musikalske evner på trommerne ? Hos AOF har vi forskellige kurser i trommer til alle niveauer, så du kan udvikle dine kompetencer på den slags tromme, du vil. Du vil blive undervist af erfarne og dygtige undervisere.

Se vores trommekurser her

Start til so­lo­un­der­vis­ning eller rytmisk samspil

Hos AOF tilbyder vi både so­lo­un­der­vis­ning og rytmisk samspil. So­lo­un­der­vis­ning handler om at forbedre din teknik individuelt, så du bliver god til at slå på tromme og til at mestre et trommesæt.

Rytmisk samspil handler om at skabe en god lyd sammen med andre i et band. Det kan være en udfordring, især hvis man spiller sammen flere trommer. Men med øvelse lærer hele bandet i fællesskab at kunne spille sammen. Det er både hyggeligt og lærerigt.

Du kan finde trommekurser her.

Lær at spille guitar, klaver eller andre instrumenter med AOF

Vil du lære at spille andre instrumenter end trommer, slagtøj og percussion? Så kan du eksempelvis lære at spille:

Du kan også gå til sang eller stemmetræning. Der er mange forskellige musikalske kurser hos AOF.

Du kan finde udvalget af mu­si­kun­der­vis­ning hér

 

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller har brug for hjælp til tilmelding, så er du velkommen til at kontakte din lokale afdeling.

Find din lokale afdeling her.