Sang og sangteknik

Syng i vilden sky!

Går du med en sanger i maven? Så er chancen der nu for at slippe sangen løs. Du vil få redskaber, der kan give dig en mere smidig og kraftig stemme, som kan gå både højt og dybt. Og du vil få kendskab til de tekniske værktøjer: Støtte, vejrtrækning, klang, frasering, styrkeforhold, artikulation, at udvide stemmens registre og give indsigt i de forskellige registres muligheder. Alt tilrettelægges efter netop dit niveau og behov. Derfor er det ikke nødvendigt at kunne læse noder eller at have forudgående træning. Vi kan arbejde med rytmisk eller klassisk sang som f.eks. musical, pop, operette, viser eller sange fra den store danske sangskat.

Kursusdetaljer

Kildegården, Musikkens Hus, Kildegården 6B/6C, 4000 Roskilde
Torsdag, 13:10 - 20:00
30 lektioner, 15 mødegange
Torsdag 5. september, 2024
Hold nr.: 7024207036

2.145 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Birgitte Agertoft

Birgitte (f. 1966) er uddannet sanger og skuespiller. Hun har i sin karriere været vidt omkring. Startede som 7-årig som sangsolist i Danmarks Radios bør­ne­ud­sen­del­ser. Senere fulgte solokoncerter, operetter, lystspil, revyer, børneteater, dubbing og meget andet.

Hun er uddannet i sang hos bl.a. operasangerne Lisbeth Reinhold, Knud Elimar m.fl. Efter teaterskolen flyttede hun til London for at specialisere sig inden for musicalsang. Gennem et år arbejdede hun intensivt med en af verdens absolut førerende sanglærer Ian Adam.

Du kan læse mere om Birgitte på www.bir­git­te­a­ger­toft.dk

Samme kursus på andre tidspunkter

2.145 kr./person

Tilmeld kursus