Få gang i sangstemmen

Synes du at din stemme er rustet fast og de få toner, du havde i livet, er blegnet? Vil du gerne kunne synge med når der er fællessang i fjernsynet eller om juletræet, men synes at sangene altid ligger i det forkerte leje? Har du måske lyst til at synge i et kor, men synes ikke rigtig du kan være med på noderne?
Vi finder de toner du har i livet, og arbejder med at udvide omfanget og synge afspændt og klangfuldt. Vi tager udgangspunkt i lige netop det, du har lyst til at synge.

Undervisningen er også for dig, der har fysiske udfordringer, fx ikke kan stå op i længere tid og synge eller har KOL. Der er adgang for kørestole og gangbesværede i un­der­vis­nings­lo­ka­ler­ne.

Kåre Duhn har sunget i kor det meste af livet og har været børnekorleder og kordirigent for kirke- og mandskor.


Kursusdetaljer

Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246, 2840 Holte
Torsdag, 19:00 - 21:00
10 lektioner, 10 mødegange
Torsdag 8. februar, 2024
Hold nr.: 414459
Nordsjælland

1.475 kr./person

7 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Kåre Duhn

Jeg er uddannet i biologi og musikvidenskab fra Københavns Universitet men har stort set kun brugt musikken. Jeg blev omskolet til organist da der var mere fremtid i det end i at være arbejdsløs biolog; jeg arbejder nu som freelance organistvikar.
Jeg gik til violin og lærte mig selv at spille klaver og harmonium som barn. Min far købte en mandolin billigt i Magasin, og jeg købte senere den første guitar for mine kon­fir­ma­tions­ga­ve-penge. Jeg spiller i det hele taget på en masse forskellige instrumenter, jeg har en stor samling og har undervist i mange af dem. Jeg har spillet klassisk og folkemusik i mange sammenhænge og har sunget både i rytmiske og klassiske kor. For tiden spiller jeg mandolin i Spillefolket (tidligere kendt som Folkets Hus Spillemænd) og synger i Studenter-Sangforeningen.
Jeg har undervist i AOF siden min studietid. Jeg tager altid udgangspunkt i elevens interesser og ønsker til repertoire. Jeg synes det er lige spændende at undervise begyndere der starter på helt bar bund, og de der kan en del i forvejen. Kontakt til Kåre: Tlf. 22 98 10 52 mail: kduhn@city.dk Kåres hjemmeside https://duhn.nu/

1.475 kr./person

Tilmeld kursus