Klaverundervisning - Vejle

Uddannelse: cand.mag. i musikvidenskab ved Aarhus Universitet og den elementære or­ga­ni­stud­dan­nel­se (EO) ved Vestervig Kir­kemu­siks­ko­le.

Jeg har mange års erfaring med klaveret, også som underviser, og det allervigtigste for mig er glæden ved at spille. Det må meget gerne være en af de ting, der lyser dagen op.

Jeg underviser primært begyndere og lettere øvede, og det er vigtigt for mig at have et rart og afslappet forhold til mine elever, så alle føler sig godt tilpas. For mig som underviser er det en stor motivation at se, hvordan en elev udvikler sig.

Min undervisning er for alle, børn, unge og voksne. Jeg tager altid en snak med mine elever om ønsker for undervisningen og tilrettelægger ud fra det. Det kan naturligvis justeres undervejs, så det på en gang er udfordrende og rammer et niveau, hvor vi går fremad i passende skridt. Det skal føles overkommeligt og som en glæde at øve sig derhjemme mellem lektionerne.

Undervisningen vil omfatte både det praktiske og det teoretiske omkring musikken og klaverspillet. Jeg underviser fx i nodelære, rytmer og becifringsspil, udtryk og klang, skalaer, finger og pedalteknik.

Alle materialer udleveres i undervisningen, men eleven kan naturligvis også selv medbringe ønskede materialer.

På dette forløb er der særlig fokus på netop din musikalske udvikling i 30 minutter pr. mødegang.

Du kan ringe til mig på 30 54 71 64 for at aftale, hvornår du vil spille.

Hvis du vil tilmelde dig et hold mere end 14 dage efter start, kan du kontakte os på 70 20 23 77 eller aftenskole@aofsydjylland.dk for at få en reduceret pris.

Kursusdetaljer

AOF Vejle, Sønderbrogade 34,1, 7100 Vejle
Mandag, 10:00 - 21:00
18 lektioner, 18 mødegange
Mandag 12. august, 2024
Hold nr.: 9124207108

1.480 kr./person

10 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Birgitte Vestergaard

Samme kursus på andre tidspunkter

1.480 kr./person

Tilmeld kursus