Guitar for begyndere

Vi starter helt fra begyndelsen, så alle kan være med - om du har spillet en lille smule solo før eller aldrig har prøvet det. Du kommer til at lære pen­ta­tonska­la­en, som du kan bruge til både at spille improviseret solo med og “komponerede” soli. Derudover vil vi gå kendte soli igennem for at se, hvordan de kendte guitarister spiller solo, og vi vil inkorporere nogle af deres fraser i vo- res egne soli. Vi snakker også lidt teori for at forstå, hvordan akkorder og solo hænger sammen. Du vil blive klar til at spille til backing tracks eller i band.

Du skal medbringe din egen Guitar.

Der undervises 2 kursister sammen i 45 min. Hvis du har spørgsmål til undervisningen kan du kontakte underviseren Niels Vejlyt på mail:nielsvejlyt@gmail, samt aftale tidspunkt.Kursusdetaljer

Aftenskolernes Hus, Birkedommervej 43, 2400 København NV
Torsdag, 16:00 - 21:00
14 lektioner, 14 mødegange
Torsdag 5. september, 2024
Hold nr.: 4824207309

1.235 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Niels Vejlyt

Jeg Niels Vejlyt har undervist i guitar siden start halvfemserne og professionelt siden sluthalvfem- serne. Jeg har undervist både privat og kommunalt og på Rytmisk center.
Fungeret som guitarcoach for guitarister på Konservatoriet og for prof­fes­sio­nel­le studiemusikere, for professionelle turnerende guitarister.Jeg har også turneret med mit eget band her i landet og internationalt.
Jeg har arbejdet som studiemusiker og som turnerende guitarist for internationale navne. Jeg har udgivet 13 albums under forskellige band navne og mit eget navn. Jeg har udgivet 8 guitarbøger og udgivet over 40 vi­de­opro­gram­mer/dvd’er. !

1.235 kr./person

Tilmeld kursus