Musikundervisning: Klaver-Fløjte-Sang-Guitar - Kolding

Undervisning i klaver med becifringer - Tværfløjte - Blokfløjte - Sang - Sang og hørelære - Guitar for begyndere

Klaver med becifringer: Få musik i sjælen og sjæl i musikken. Vi bruger akkorderne til at akkompagnere sang eller andre me­lo­di­in­stru­men­ter og som grundlag for melodispil. Undervisningen er individuel og bliver tilrettelagt lige efter hvad du gerne vil og kan.

Guitar begyndere:
Guitaren er et dejligt instrument du nemt kan have med rundt. Vi akkompagnerer sange med akkorder og vi bruger guitaren til at spille melodier på. Du kan hurtigt spille til de første sange.

Blokfløjte:
På blokfløjten kan du spille alle de melodier du har lyst til. Du lærer noder og/eller du lærer at spille efter gehør.

Tværfløjte
tværfløjtens skønne klang er dejlig både som soloinstrument og i sammenspil med andre. Vi spiller musik fra forskellige genrer alt efter hvad du har lyst til.

Sang:
At kunne synge er en gave for livet. Vi synger sange fra forskellige genrer. Hvis du har lyst, kan vi lære flerstemmig sang, og vi kan træne bladsang og hørelære.

Sang for begyndere:
Her er kurset for dig, der altid har fået at vide du ikke kan synge. Det kan du lære, og det er en stor ting at få lært det. Du kommer til at kunne synge med ved fester, i kirken ja: Du får en sang på læben når du bare er dig.

Kontakt underviser for at aftale tid på lfm@profibermail.dk eller 75 82 82 41


Hvis du vil tilmelde dig et hold mere end 14 dage efter start, kan du kontakte os på 70 20 23 77 eller aftenskole@aofsydjylland.dk for at få en reduceret pris.

 

 

Kursusdetaljer

KUC, Ågade 27, 6000 Kolding
Torsdag, 08:00 - 14:00
12 lektioner, 6 mødegange
Torsdag 25. april, 2024
Hold nr.: 4724107123

600 kr./person

3 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Lone Ernst Freund Madsen

Jeg er uddannet lærer med musik som liniefag fra Jelling Stats­se­mi­na­ri­um 1990. Jeg har undervist i musik under AOF siden januar 1991 og har yderligere undervist på folkeskole, pro­duk­tions­sko­le og musikskole. Jeg har desuden ledet børnekor, kirkekor og ældrekor.

600 kr./person

Tilmeld kursus