Lev sukkerfrit

Bliv Sukkerfri – på 9 uger

“Bliv Sukkerfri – på 9 uger” er det første trin i behandlingen af din suk­ker­af­hæn­gig­hed.

Kurset vil både give dig viden, en be­hand­lings­plan og redskaber så du kan påbegynde din rejse ud af din suk­ker­af­hæn­gig­hed.

Målet med kurset er, at du får indsigt i din problematik, at du forstår hvad du har behov for at udvikle og afvikle for at du kan påbegynde rejsen ud af sukker sumpen og at du får alle de nødvendige redskaber for at holde fast i retningen.

Dette begynderkursus løber over 9 uger og henvender sig til dig, som både vil være sukkerfri og blive klogere på hvorfor det er så svært at holde fast i. Du får praktiske råd i forhold til den kostomlægning og afgiftning fra sukker og mel, som du kommer til at gennemgå, samt råd om hvordan din fremtidige madplan kan at se ud.


Kursusplan

Når du tilmelder dig “Bliv Sukkerfri – på 9 uger” booker vi samtidig en tid til at vi sammen laver en ”SUGAR” (en grundig vurdering af om du er sukkerafhængig).

Denne vurdering giver dig et godt udgangspunkt for forløbet.

I forløbet laver vi en personlig madplan til dig.

Øvrige emner i forløbet:

Viden om afhængighed og afgiftning, Evolutionen og mad, Konsekvenser af sukkermisbrug, Op- og nedregulering i hjernen, Total krig i hjernen, Sanserne og madporno, Familien – drama Queen, Ri­si­ko­si­tu­a­tio­ner, Mental besat hed, Ægte og falske følelser, Friskfaktorer, Cravings og at sige nej, Stress, Kro­p­s­op­fat­tel­se, Disciplin for livet, En ny begyndelse

Når forløbet starter, mødes vi på AOF, Skive 1 x ugentlig i 9 uger

I slutningen af forløbet får du tilbudt en individuel coachende samtale for at vi i fællesskab kan lave din fortsatte plan.

Under forløbet er der adgang til en lukket Facebook gruppe, hvor du kan dele din spørgsmål og overvejelser med de øvrige kur­sus­del­ta­ge­re og mig. Denne gruppe vil du også have adgang til efter kurset.

I løbet af kurset får du en større viden om sukker og sukkerets påvirkning på kroppen, fysiske, psykiske og mentale konsekvenser. Vi arbejder med hvordan du kan håndtere stress, cravings, besat heden af sukker og det du har behov for at udvikle og afvikle for at kunne fortsætte rejsen ud af suk­ker­af­hæn­gig­he­den – en dag ad gangen. Læs mere om kursusplanen her:


Hvem er jeg: Jeg hedder Helle Madsen. Jeg er uddannet i behandling af suk­ker­af­hæn­gig­hed i Sverige i 2018. Du kan læse mere om mig her: https://spisrigtigmad.dk/om-mig/


Kursusdetaljer

1 - AOF Skive, Hjalmar Kjems Allé 4, Skive, 7800 Skive
Tirsdag, 19:00 - 21:00
18 lektioner, 9 mødegange
Tirsdag 3. september, 2024
Hold nr.: 7624203050

850 kr./person

16 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Helle Madsen

850 kr./person

Tilmeld kursus