Lignende kurser

Priser for hele kurset

Info om priser
Priserne kan variere afhængigt af forskellige kommunale tilskud
  • Fuldt betalende 150 kr/person

Kursusdage

  • 20-09-2022
    Tirsdag
    18:30 - 21:30

Beskrivelse

En sund hjerne er en glad hjerne. Med hvad er egentlig de vigtigste hjernekompetencer, hvis man skal klare sig godt i livet, og hvorfor plages mange af stress og angst? Stress- og smerteeksperten Ole Larsen giver dig svaret og løfter sløret for, hvordan du lettest implementerer en række simple mentale teknikker, der kan bringe din hjerne i topform og give dig en lettere hverdag.

Ole Larsen er forfatter til bestsellerbogen ”Slut med hovedpine og rygsmerter”. Han har uddannet de fleste af landets stresskonsulenter og udviklet en anerkendt metode til behandling af fobier og allergier.

Foredraget byder på en fin balance mellem videnskabelige forklaringer og konkrete råd, og giver dig frem for alt redskaber til, på den simpleste og mest effektive måde, at aktivere de intelligente pandelapper, lære begge hjernehalvdele at arbejde sammen og dæmpe din angstfremkaldende Amygdala i krypdyrhjernen. Du får også praktiske råd til, hvordan du stimuler din hjerne, tester dine tanker og ønsker samt kickstarter din intuition, så du får let ved at vælge de bedste ting i livet.

Kort sagt: du vil gå fra dette foredrag med mere energi og frisk mod!

Ole Larsens bøger kan købes i forbindelse med foredraget.

Du kan læse mere på www.stresskonsulent.dk

Lignende kurser