Yoga hos AOF i København

Yoga hos AOF i København

Vil du gerne dyrke yoga? Så har AOF i København helt sikkert et kursus i yoga til dig. Vi har kurser på alle niveauer. Vores yogakurser har undervisning med en professionel yogalærer. Undervisningen kan både være workshops, et weekendkursus eller et længere forløb med mødegange over hele året. Med fokus på både åndedrættet og mindfulness er yoga en god motionsform for sindet og kroppen.

Yoga for alle i København

Yoga har eksisteret i mange år, og der er mange forskellige slags. Fælles for alle slags yoga er, at det skal forene og skabe harmoni mellem kroppen og tankerne.

De fysiske øvelser i yoga hedder Asana. De mange forskellige yogatyper har forskellige formål og træningsformer. Derfor er der helt sikkert en yogatype til dig.

Vi sørger for, at der er grundig introduktion til øvelserne, så du som deltager kan føle dig tryg og godt forberedt til træningen. Gennem forskellige øvelser vil du bevæge kroppen på nye måder, der både udstrækker og styrker muskulaturen. Der bliver brugt ån­de­drætsø­vel­ser, så du opnår ro og nærvær i kroppen. Det skaber en forståelse for alle dele af kroppen.

Hvis du har erfaring med yoga i forvejen, så er der også yo­gaun­der­vis­ning til dig.

Hos AOF i København har vi også kurser i meditation og yoga. Din yogalærer vil undervise i meditation, så du lærer om vejrtrækning, imens du styrker og strækker kroppen. Ån­de­drætsø­vel­ser er en stor del af yoga, og kurset kan skabe ro, uanset om det er vinyasa eller yin yoga.