Få pladser

Forsvarsadvokaten

Alle har ret til det bedste forsvar – det er for­svar­sad­vo­kat Mette Grith Stages mantra, og hun vil give publikum en indføring i sin dagligdag som for­svar­sad­vo­kat og fortælle om nogle af de dilemmaer, hun ofte står over for, herunder hvordan hun griber det an, hvis hun ved, at klienten er skyldig. Hun vil også fortælle lidt om retssystemets opbygning, så publikum får en bedre forståelse for straf­fesagskæ­den.

Mette Grith Stage har været forsvarer i nogle af Dan­marks­hi­sto­ri­ens mest spektakulære straffesager, så som:

Par­te­rings­dra­bet i Aalborg i 2022, sagen om likvidering af en kendt radiovært på åben gade, Kundbypigen, morfaren, der dræbte en advokat i byretten, terrorangrebet på Krudttønden, grup­pe­voldtæg­ten fra Fredericia Banegård samt adskillige sager om ban­de­kri­mi­na­li­tet, "Syrienskrigere" og mange andre sager. Flere af disse kommer hun ind på under sit foredrag.

Der er lagt op til en aften, hvor den landskendte advokat fortæller åbent og ærligt om sit arbejde, som hun aldrig holder helt fri fra, og om hvorfor hun altid er klar til at give sine klienter det allerbedste forsvar.

Dørene åbner kl. 18.

Om Mette Grith Stage

Mette Grith Stage er en af landets mest efterspurgte for­svar­sad­vo­ka­ter og optræder ofte i medierne. Hun kender retssystemet indefra, da hun tidligere har været ansat i Ju­stits­mi­ni­ste­ri­et og i an­kla­ge­myn­dig­he­den. I dag er hun indehaver af Stage Advokatfirma, som har landets største afdeling for straffesager og over 30 ansatte. Mette Grith Stage møder dagligt i retterne rundt omkring i hele landet, hun færdes hjemmevant i landets fængsler og arresthuse, hvor hun kommer helt tæt på samfundets skyggesider.

Kursusdetaljer

Bygningen, Ved Anlæget 14 B, 7100 Vejle
Tirsdag, 19:00 - 21:00
1 lektioner, 1 mødegang
Tirsdag 24. september, 2024
Hold nr.: 9124211002

180 kr./person

1 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Mette Grith Stage

180 kr./person

Tilmeld kursus