I fodsporet på Kim Larsen – En byvandring på Christianshavn

Den mest be­tyd­nings­ful­de danske spillemand i nyere tid Kim Larsen døde for 5 år siden, men hans sange lever i høj grad endnu.
Hør historien om, hvordan Kim voksede op med en enlig mor, om hvordan han flyttede til Christianshavn, var slumstormer, og til han mødte Willy Jønsson og de dannede rockbandet Gasolin. Hør om Gassernes Hus, hvor et par af gruppens tidligere medlemmer stadig bor. 
Her stopper historien ikke - Kim Larsen fik en lang solokarriere blandt andet med sangene fra filmen Midt om natten. Kim gav sig selv fuldt ud, når han stod på scenen og sang. Men som person var han genert og meget privat, og han brød sig ikke om, når pressen skrev om ham.
Hvordan var Kim Larsen egentlig som person, og hvorfor blev han den mest be­tyd­nings­ful­de sanger? 
På turen fortælles der selvfølgelig også om Christianshavn og om øens over 400 år gamle historie. Heriblandt kommer der fortællinger om et par af de andre markante personligheder der har boet på Christianshavn, og så selvfølgelig også lidt om Amagergade og tv-serien Huset på Christianshavn.
Guide på turen er journalist Bjarne Henrik Lundis, der selv har mødt Kim Larsen, og som har talt med flere af Kim Larsens venner og bekendte.

Kursusdetaljer

Christianskirken, Strandgade 1, 1401 København K
Onsdag, 17:00 - 18:30
1 lektioner, 1 mødegang
Onsdag 18. september, 2024
Hold nr.: 8724210134

205 kr./person

25 ledige pladserTilmeld kursus

Underviser

Bjarne Henrik Lundis

Bjarne Henrik Lundis er journalist og forfatter til en række bøger om ar­bejds­mar­ke­det, fagbevægelsen og vel­færds­sam­fun­det.

205 kr./person

Tilmeld kursus